Mai­Kupon

Számmisztikai, numerológiai elemzés 12 000 Ft helyett 51% kedvezménnyel csak 5 880 Ft-ért! +ajándék 30 perces Tarot kártya vagy ingás jóslás.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!  • A Pitagorasz-i számmisztika segítségével, születési dátumából és nevének betűiből pontos képet kaphat, hogy milyen lehetőségei vannak az életben szellemi, érzelmi és anyagi téren.
  • 6-8 oldalas írásos anyagot kap, melyhez előzetesen felteheti kérdéseit, de alkalma nyílik utólagosan felvetődő kérdéseinek megbeszéléseire is.


  • Választ kap a következő kérdésekre: Milyen adottságokkal, képességekkel született, ezeket hogyan tudja használni, mely képességeit kell fejlesztenie? Milyen társ illik Önhöz, vagy a meglévő kapcsolatát, hogyan tudja harmonikussá tenni? Melyik az a munkaterület ahol a legjobban érzi magát és legjobban tud érvényesülni? Melyik évben milyen lehetőségei vannak érzelmi, szellemi és anyagi téren? Egészségével kapcsolatban mire kell figyelni, hogy elkerüljön komolyabb betegségeket. Megtudhatja ki a legmegfelelőbb üzleti vagy munkatárs az Ön számára. Segítséget kaphat névadásnál, névváltoztatásnál, fontos időpontok kiválasztásánál. 
  • Ön dönti el, hogy személyes találkozót szeretne-e, vagy az elkészült elemzését írásban, postai úton, vagy e-mailben szeretné megkapni.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

  • Időpont egyeztetés az alábbi telefonszámon:+36-20-486-8696, akár hétvégén is. 
  • Kapitányné Varga Mária okleveles numerológus, természetgyógyász, reflexológus, masszőr, Reiki I-II.
  • E-mail cím: kapitanyne.maria@freemail.hu
  • Személyes találkozás a Szépítők Házában: 1136, Budapest, Hollán Ernô utca 44, kizárólag előre egyeztetett időpontban!
  • Ajándék: 30 perc időtartamban ingyenesen választ kap kérdéseire Tarot kártya vagy inga segítségével. Erre a numerológiai elemzés átvételekor van lehetőség, előre egyeztetett időpontban.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kapitányné Varga Mária
Cég
Szépítők Háza
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1136 Budapest, Hollán Ernô utca 44
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére