Mai­Kupon

"Szánj magadra időt, adj magadnak teret. Nézz magadra másként." Reiki és svéd relaxáló-masszázs egyben. 3 alkalom x 90perc 18000Ft helyett most mindössze 5400Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Szeretnél mélyen ellazulni a nyugalom és a jólét érzésével? Helyreállítani a szervezeted természetes energia egyensúlyát és elősegíteni öngyógyító képességét?
2x60 perc frissítő-lazító masszázs személyre szabottan, minden masszázs végén reikivel egészítem ki a masszázst 30 percben igény esetén, valamint ha most kiváltod ezt a 2x 90 perces reikimasszázst egy 3. alkalmat is igénybe vehetsz teljesen ingyen!"A masszázs a test más és más részeit célozza meg. A bőr érintése nem csak az embereket köti össze, hanem a külsőt a belsővel is. Az idegpályák, erek, szövetek és izomzat mind összeköttetésben vannak a szervekkel, ezért van a masszázsnak komplex hatása szervezetünkre.

A stressz, szorongás és a túlterheltség okozta ingerlékenység egyenletes, ritmusos mozdulatokkal csillapítható. Az idegvégződések a bőrön keresztül átadják a többi testrésznek a nyugtató impulzusokat és ezáltal egész testünk ellazul, aminek hatására mélyen és egyenletesen lélegzünk. Masszírozás serkenti a vérellátást, ezáltal jobb a sejtek oxigén- és tápanyagellátása, és csökken a szív megterheltsége, másrészről a nyirokszövetek stimulálása felgyorsítja a méregtelenítést. A masszázs fokozza az ellenálló képességet, mivel a nyirokkeringés szoros kapcsolatban áll az immunrendszerrel.

Immunrendszerünk gyengesége nem feltétlenül vitaminhiány, vagy egészségtelen életmód következménye. Óriási szerepe van az olyan pszichikai tényezőknek is, mint amilyen a stressz. Amely következtében az egész testünkre kiható akut, vagy lappangó fájdalom léphet fel. Akinek hajszolt az életvitele, az nehezen tud ellazulni, erőtlen, így testileg sem képes védekezőképességét növelni.

Az emberek közti energiaáramlásnak is jelentős szerepe van, minthogy az energia nemcsak az egyes testekben áramlik, hanem két ember között is. A masszázs lelki és testi nyugtató hatására újból energiával töltődünk fel, megelőzvén ezzel a betegségek kialakulását. A masszőr pozitív energiát ad át és negatív energiától szabadít meg.

 

A reiki

A Reiki alkalmazásával egyetemes isteni életenergiát juttatunk a szervezetünkbe. Vagyis szeretet energiával kezeljük önmagunkat vagy másokat. A Reiki nem pótolja az orvost, nem helyette van. Viszont mellette, ha már mindenképp szükséges, gyorsítani tudjuk a regenerációs folyamatokat a szervezetünkben.

Az emberi testben történő fizikai elváltozások a lélekben zajló folyamatok következményei, de mivel a Reiki kezelés hat a lélekre és a testre egyaránt, így nagyon hatékonyan lehet eredményt elérni, hogy mielőbb a gyógyulás útjára léphessünk. A kezelés során a vendég teljesen ellazult, stresszmentes állpotba kerül, amely hozzájárul az öngyógyító folyamatok elindításában.

A reiki kezelés során a tiszta szeretet energiával töltjük fel az energia testet, melynek során a test energetikai rendszere kiegyensúlyozottabb állapotba kerül, elindítva a test energetikai áramlását, a gyógyító folyamatokat mind a testben mind a lélekben.

A reikivel való feltöltődés, vagy gyógyulás nem feltétlenül akkor szükséges, amikor az ember már kimerült vagy testi tünetekről számol be. A reiki egyetemes energia, melyhez ha csak a nap 10 percében kapcsolódunk egy áldásos 10 percben lehet részünk, megismerve a befogadás, megértés, és saját magunknak nyújtott figyelem áldását! Részei lehetünk az egység állapotának, melyben minden élő-létező egységben, a szeretet állapotában létezik.

 
Sok szeretettel várok Mindenkit, aki szeretné megtapasztalni a reiki és a svéd masszázst együttesen.

  • Svédmasszázs (Lazító-frissítő )
  • Lélek-szeretet masszázs
  • Reiki masszázs
  • Reiki teljes test feltöltés
  • Reiki csakrafeltöltés

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Zahn Marina

Telefonszám: 0620/4124326

H-p.ig: 8-14, illetve szombat: 8-14

A kuponokat időpont egyeztetéssel tudod beváltani és kérlek, hogy mihamarabb jelentkezz be időpontért!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
DiBamboo Egészségház
Cég
Zahn Marina
Szolgáltatás helye
1095 Budapest, Ipar u. 2/a B. ép.fsz.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére