Mai­Kupon

Száraz, töredezett, élettelen a hajad? Ceratinos hajszerkezet újjáépítő kezelés, mosás, vágás, szárítás:
10 800 Ft helyett csak 2 100 - Ft -ért Óbudán.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Azt biztos te is tudod, hogy a haj nagy részét a keratin alkotja, és ha ennek szerkezete sérül, akkor hajad elveszti fényességét, száraz, töredezett lesz. Márpedig ez könnyen megtörténhet, akár a helytelen kezelés, akár vegyszerek, stressz, betegség hatására. 

négy lépcsős kezelésétől a hajad nem csak szebb lesz, de sokkal egészégesebb is.Megoldás a száraz, töredezett, élettelen haj szerkezetének ujjáépitésében.

4 lépésböl áll :

1. keratinos hajfürdö: Kettös hatása van, eltávolitja a haj összes szennyezödését és aktiv összetevői segitségével tisztítja a fejbőrt és a hajat. Előkésziti a hajat az újraépitő kezelésre.

2. Polimer újraépitö. Újjáépiti a hajszerkezet keratinos anyagát. Hő hatása alatt 15 perc hatóidővel a haj egészségesbb, erősebb lesz.

3. Hidratáló mikroemulzio. Visszaadja a hajszerkezet erejét, rugalmasságát. Összetevői hidratálják, erőssé és ellenállóvá teszik a hajat. Garantálja a hajszálak lágyságát anélkül, hogy elnehezítené.

4. Újraépitő spray. Az aktiv és hőálló elemekből felépített proteineknek köszönhetöen védi a hajat a külső hatásoktól, fényt ad és megkönnyiti a haj formázását.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Bejelentkezni: SZABINA  06-30-96-97-534

A helyszín 1039 Budapest Óbuda Pozsonyi u.32.! Ingyenes parkolás!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
CS Gabriella
Cég
gabrielstudio
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1039 Budapest, Pozsonyi utca 32
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére