Mai­Kupon

Szellemi csontkovácsolás most fél áron, mindössze 3.990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Íme egy teljesen új módszer, melynek segítségével nem testi, hanem szellemi enrgiával látnak hozzá a csontkovácsoláshoz a hozzá értő szakemberek. Ha félsz a csontkovácsok esetenként drasztikusnak tűnő módszereitől és hiszel a szellemi energia erejében, akkor ez a kupon neked szól!A csípősüllyedés nagyon sokszor különböző problémákat és fájdalmakat okoz. Gyakran diagnosztizálnak a betegeknél lábhossz különbséget, sokan szembesülnek olyan diagnózissal, hogy: Önnek rövidebb a bal vagy éppen a jobb lába pár cm-rel. 

A csípősüllyedés sok testi panasz és különféle betegségek okozója lehet.

Sok embernél csak évtizedek múlva állapítják meg a problémát, és sajnos olyan is van, hogy az emberek életük végéig élnek csípőficammal anélkül, hogy bárki is észrevenné a különféle testi panaszok valódi okát.
Az ember testi funkciói függnek a hátgerinc állapotától, és ezek, az energia és idegrendszeren keresztül befolyásolhatóak. Ha a gerinc becsípődött, ez energiablokkokat okoz, ami kihatással van az egészségre. A kiegyenesítés után ismét szabadon áramolhat az életenergia, ezzel beindulnak ismét az öngyógyító erők. A Szellemi Csontkovácsolás – Hátgerinc kiegyenesítés egy multidimenzionális tudatszint kitágítás is egyben, ami individuális javuláshoz is vezethet, az emberi létezés minden szintjét beleértve. Az ember szellemét visszaállítja az Isteni Rend törvénye szerint, és ekkor tud a testben is az un. rend helyreállni.

A rendszer segít, hogy rájöjjünk, arra kik is vagyunk voltaképpen. Általa Isteni képességeinket ismét megtanuljuk helyesen használni, valamint arra, hogy a korlátainkat mi magunk szabjuk, és ezáltal igenis ki tudjuk tágítani ezeket, szinte határtalan mértékben! Érdekességként, állatoknál is működik, és hálásan fogadják!
A szellemi csontkovácsolás nem orvosi értelemben vett gyógyítási módszer, hanem Spirituális technika! A szellemi gyógyítás az öngyógyító erőket aktivizálja, és nem helyettesítheti az orvos által történő diagnosztizálást és kezelést.
Tapasztalatok szerint csípősüllyedés az anyától átvett téves program, a gyermekek a csípősüllyedést (mint lelki programot) az anyától veszik át, nem pedig a téves testtartás, vagy pedig a nehéz iskolatáska, felnőttkorban pedig a nehéz fizikai munka okozza. Ezzel a módszerrel ezt a hibás programot szellemi úton feloldjuk, ezáltal a lábhossz különbség és a lelki blokád az Isteni energia hatására szinte másodpercek alatt megszűnik, amely változás általában tartós. Ha viszont a személy egy olyan élethelyzetbe kerül, hogy ismételten kialakít egy téves programot, akkor előbb-utóbb ismét megjelenhet a hát és csípőprobléma és mindaz, ami ezzel jár.
A módszer újszerűsége miatt Magyarországon még csak néhányan már ismerik és alkalmazzák ezt a módszert. 

 

„Az utadon egyedül kell menned, én csak fogom a kezed és bíztatlak.”

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos időpont egyeztetés szükséges: (70) 423 3002

 

Tömegközlekedéssel:

A Móricz Zsigmond körtérről, BAH-csomópontról, Osztyapenkótól a 40, 240E, (hétvégén 240) busszal kell jönni Budapest-Budaörs határáig (eddig érvényes a BKV bérlet, balra Shell benzinkút látszik). A benzinkút és a buszmegálló között nyílik az Alsóhatárút, ennek első mellékutcája a Vak Bottyán utca.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Bótha István
Cég
MA8929MA Kft
Telefon
Szolgáltatás helye
2040 Budaörs, Vak Bottyán utca 3.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére