Mai­Kupon

Szemed szépségét emeld ki a 3D-s műszempillákkal.
Dús, hosszú, íves. Már ébredéskor csábító lesz a tekinteted. Teljes feltöltés: 12 000 ft helyett a női szépség jegyében most csak 5 000 ft ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ha szeretnél csábító tekintetet, válaszd a 3D tartós szempilla-hosszabbítást. Műszempilla különleges alkalmakra vagy akár a hétköznapokra. A 3D műszempilla a mindennapok szürkeségét megtörve igéző pillantást kölcsönöz, kiemeli a szemet és magabiztosságot ad viselőjének. A LuxLash termék más, mint a többi műszempilla, természetesebb és tartósabb.Sikerének legfontosabb titka, hogy viselőjének nem kell változtatnia szokásos életvitelén, sportolhat, zuhanyozhat, szaunázhat, kényelmesen aludhat vele. Teljesen természetes hatású. Viselete kényelmes, súlytalan, egyáltalán nem érezhető. Ragasztója nem roncsolja az eredeti szempillákat.

Előnyei: természetes, mint a valódi szempilla, különböző hosszúságban és vastagságban választható, víz-, könny- és izzadtságálló, nem roncsolja a saját szempillákat, súlytalan, használata kényelmes,  akár 2 hónapig is tart.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos időpont egyeztetés szükséges: 70/6355215 - Szlivia

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
S SZ
Cég
Angi szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1204 Budapest, Nagysándor József utca 52
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére