Mai­Kupon

Személyre szabott smink tanfolyam, 1 napos: 22 000 Ft helyett csak 6 900 Ft-ért a belvárosban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Pest belvárosában található Fitt Dance Club. A kuponnal részt vehetsz egy profi sminkes oktatásán. Tanuld meg, hogyan sminkeld magad tökéletesen. Professzionális szakember adja át minden tudását, hogy mindig a legjobban nézz ki. A tanfolyamon elsajátíthatod a szakma minden fortélyát, a nappali szolid sminktől az esti füstös sminkig.

 A csoport létszáma: max 4 fő.

Hozd magaddal azon sminkjeidet, melyeket rendszeresen használsz.

A sminktanfolyamon mindenki elsajátíthatja, hogyan nézhet ki a legjobban minden társaságban, minden eseményen. Legyen az egy pénteki parti, vagy egy esküvő, mostantól Te sminkelheted magad! A tanfolyam elvégzése után garantáltan mindenki meg fogja kérdezni, hogy milyen sminkeshez jársz. Az órák teljesen személyre szabottak, tehát nem csak azt tanulod meg, hogy általánosságban milyen egy jó smink, hanem azt, hogy NEKED mi áll jól, milyen színeket használj

A sminkről

"A smink képes megváltoztatni azt, ahogy kinézel, és azt is, ahogy érzed magad - a legjobb dolog, amivel kifejezheted önmagad."

A smink lényege, hogy kiemeljük arcunk igazi szépségét. Fontos, hogy a hozzánk leginkább illő sminket viseljük, hiszen ez által lehetünk még magabiztosabbak. Tudnunk kell, hogy a megfelelő alkalomra milyen a megfelelő smink. Oda kell figyelnünk arra is, hogy arcunk formáját megfelelően árnyékoljuk, kiemeljük legszebb részeit, és alaposan fedjük hibáinkat.Ajánlatunkkal megtanulhatod, hogy milyen színek állnak Neked a legjobban, milyen alkalomra, milyen sminket illik feltenni, és még rengeteg mást

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés  szükséges: 30  6412040    Hivható: H- SZ: 10 - 20

1 emelet

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szerencsesárkány Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1073 Budapest, Erzsébet krt. 19
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére