Mai­Kupon

Kategóriák

Személyre szóló mágikus talizmánok - teljes körű sorselemzéssel 6.000 Ft helyett 3.000 Ft-ért a MaiKuponnál.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A jantrák készítésének tudománya Indiai eredetű és a régmúltba nyúlik vissza. Ősidők óta készülnek e mágikus talizmánok, melyek óvják és segítik viselőjüket. Minden egyes darab személyre szólóan készül a legkedvezőbb időszakokban, ez biztosítja a talizmán erejét és hatásosságát. A jantra egy mágikus numerikus négyzet, mely személyes talizmán is egyben. 
E talizmánt magunknál hordva mellénk szegődik a bőség és a szerencse, s egyben védelmet is nyújt a megpróbáltatások ellen. A személyes jantrát kizárólag a tulajdonosa viselheti, másnál nem lesz hatékony. Hordható ékszerként, illetve papírra is leírható. Papírra írva mindenképpen a test közelében legyen, zsebben, vagy tárcában.

A személyes jantra alapját  (a négyzet első sorát) a születési dátum - év, hónap, nap - és a sorsmisszió szám alkotja. A sorsmisszió szám a születési adatokból kerül kiszámításra, ez a szám jelzi az egyéni életcélt, a sorsfeladatot, és egyben kiindulópont a további számításokhoz, a talizmán és a teljes elemzés elkészítéséhez. 

A jantra mágikusságát és rendkívüli erejét az adja, hogy olyan számsorozatokból áll, melyek számjegyeit bármely irányból összeadva (vízszintesen, függőlegesen, átlósan) mindig ugyanazt a számot kapjuk végeredményül.

A négyzetben megjelenő számok összességéből a tulajdonosára jellemző energiatérkép bontakozik ki. Ebből az egyedi mintázatból látszanak a személy adottságai és lehetőségei, melyeket a Sorsa rejt. A talizmánhoz készített elemzés segítségével beleláthatunk sorsunk rejtelmeibe, megérthetjük életünk eseményeit, így a jövőben jobb döntéseket hozhatunk.

A talizmánok varázslatos, sokszor elképesztő módokon hoznak be lehetőségeket és javulást az életünkbe. Csodálatos működésüket számtalan meglepett és örömteli visszajelzés igazolja.

A következőket kapod kézhez:

  • Hölgyek a mágikus talizmánt egy egyedi kézműves medálban kapják meg, melyet ékszerként viselhetnek (kétoldalú, a jantra belül van, a test felé néz). A gazdagságot hozó jantrát pedig papírra írva, időtálló bevonattal ellátva, melyet maguknál hordhatnak tárcában vagy zsebben. 
  • Urak mindkét talizmánt papírra írva, időtálló bevonattal ellátva kapják, melyet maguknál hordhatnak tárcában, illetve zsebben. 
  • A teljeskörű elemzés nyomtatott formátumban kerül átadásra (kb. 12-15 oldal)

Mire mutat rá az elemzés, mely területeken segít?

Sorsmisszió – Mi az életfeladatom, mi az én utam, és hogyan teljesítsem ki azt?

Hívatás – Melyek a legmegfelelőbb hívatások a számomra, milyen tipusú munkát válasszak?

Anyagiak – Hogyan áramlik be a pénz az életembe, mit tegyek ezért?

Egészség – Milyen egészségügyi problémákra vagyok hajlamos és hogyan kerülhetem el ezeket,                     illetve ha beteg vagyok, hogyan gyógyíthatom magam?

Kapcsolatok – Mi kell ahhoz, hogy gyümölcsöző legyen a kapcsolatom a párommal, barátaimmal, a szeretteimmel és egyáltalán bárkivel a környezetemben?

A következő adatok szükségesek a jantrák és az elemzés elkészítéséhez:

Név, születési év, hónap és nap.

A talizmánok és az elemzés elkészítéséhez legalább néhány napra szükség van, illetve a jantrákat az energetikailag legkedvezőbb időszakokban készítik el. Ezért fontos, hogy a vásárlást követően mielőbb add le igényeidet.

A talizmánok készítésére aktuálisan kedvező időszakok:

Márciusban​: március​ 20-tól április 04-ig

​Áprilisban: ​​április 18-tól május 04.-ig

Májusban: május 18-tól június 02​-ig 

Egy példa a sok közül:

44 éves női kliensem idült, évtized óta tartó alkoholizmussal küzdött, amikor hozzám került. A párkapcsolata és általában a kapcsolatai romokban hevertek. Az élete iránti reménytelensége már-már az apatikus, legmélyebb depresszió felé sodorta. Alkalmi munkákból élt, és állandó anyagi nehézségekkel küzdött. A családjában állandósult veszekedések és vádaskodások -alkoholfüggősége miatt - kezdték teljesen felemészteni maradék életét. Életereje jóideje annyira elhagyta már, hogy a vidéki óriási házat, melyben családjával élt, képtelen volt takarítani, a mosatlan ruhák és edények garmada mindennapos látvány volt a házban. Ebben a mély, letargikus állapotban csak azt végezte el, ami feltétlenül szükséges volt. 

Végső kétségbeesésében jött el hozzám, egy alig halvány reménnyel.

Mivel anyagi helyzete és a távolság rendszeres konzultációt és kezelést nem tett lehetővé, ezért a jantrák viselését javasoltam neki, lelkére kötve, hogy olvassa el az elemzését is, és kértem, hogy „meditáljon rá” a leírtakra. Egy félszeg, hitetlen mosollyal vitte el a talizmánokat. Azt hittem, sosem hallok felőle többet.

Még egy hét sem telt el, amikor felhívott. Nagyon izgatott és lelkesült volt, nehezen találta a szavakat:

„ Őszintén szólva nem hittem benne, de ahogy javasoltad, hazamentem, felfűztem a medált egy láncra és azóta is hordom. A másikat a pénztárcámba tettem, így mindig látom, amikor fizetnem kell valamiért. Az első két napon nem történt semmi. De a harmadik naptól minden megváltozott, csak kapkodom a fejem azóta is! Azzal kezdődött, hogy a szokásos bevásárlásomból (10 percre van a bolt) 2 óra alatt jutottam haza. Folyton megállított valaki útközben, és kedvesen érdeklődtek felőlem, így mindannyiukkal beszélgettem egy kicsit (ilyen még soha nem történt velem, itt nem túl barátságosak az emberek). Miközben beszélgettem velük, folyton arra gondoltam, mennyi dolgom van még otthon, hogy még mosnom kell, a páromnak főzni, mire hazaér, és még ezer más teendő jutott eszembe! Nem is értettem, hogy mi történhetett velem… Alig vártam, hogy hazaérjek, és neki láthassak. A férjem nagyon meglepődött, mikor hazaért, rend várta és vacsora (korábban ez ritkán sikerült időben).  Azóta is „turbó üzemmódban” müködöm, ma már az ötödik mosást raktam be! Végre visszatért az életkedvem!:)  És ez még mind semmi! Azt vettem észre, hogy az alkoholt is kevésbé kívánom, kevesebbet iszom, van hogy eszembe sem jut, annyira lekötnek a teendőim. Ami külön meglepetést okozott, hogy néhány napja több munkám is lett, három megkeresést is kaptam egymás után! Mindhárom helyen heti rendszerességgel kell takarítanom ezután, és még kicsivel többet is ajánlottak, mint amire fizetségként számítottam. Most nagyon boldog vagyok!

Lehetséges, hogy ezt a jantrák okozzák…? „

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. május 8-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: Kapcsolattartó: Davidovics Kata

e-mail: mentorreiki@gmail.com  

weblap: www.mentorreiki.lapunk.hu

Adataidat kérlek, hogy e-mailben add le!

Átvehető személyesen, egyeztetett időpontban. Vagy postán is kérhető.

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Atlantisz Fénye
Cég
Atlantisz Fénye KFT
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1137 Budapest, Radnóti Miklós u. 9.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére