Mai­Kupon

Szép kezek az új évre: Tartós Gél lakkozás :
4 200 Ft helyett 990 Ft-ért a belvárosban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A gél lakkal nemcsak tartósan színezheted be körmeidet, de erősítik is azt, ezért nem kell többé aggódnod, h letörik vagy 1 nap után lekopik a lakk a körmeid végéről. Természetes körömre és műkörömre is használható, kiváló tapadású és magas fényű, ezért még hetek múltán is olyan, mintha aznap lakkoztad volna. Nem sérül, nem karcolódik, igazán ideális viselet!Ismerős az érzés mikor készen vagy egy lakkozással és még több 10 percig nem mersz kényelmesen hozzányúlni semmihez, hogy ne tegyen kárt szép körmeiben? Majd ebben a vesződséges végeredményben mindössze 1-2 napot gyönyörködhetsz, aztán kezd is leperegni a hagyományos lakk a körmödről? ENNEK VÉGE! ITT A GÉL LAKK melynek alkalmazása során új dimenzió nyílik a körömápolásban. A szalonban tartós Gél Lakkozás, nem kell várni a száradására, és hosszan, akár 3-4 hétig is tartja fényét, színét, és nem kopik le a háztartási vegyszerektől sem. 

Természetes hatást kelt, úgy néz ki, mint egy lakozott köröm, nem pedig, mint egy műköröm. Utálod lakozással tölteni az időd néhány naponta? Vegyél több kupont és csináltasd meg minkét területen! Szólj a barátnődnek is, mert ez most igazán megéri!


A díszítés a helyszínen fizetendő: mivel több fajta van, így nem lehet meghatározni az az igénytől függ. (swarovski kő, egy mozdulat díszítés, a géllel mintázás, ombre, csillámos.


A lakk leszedést a kupon nem tartalmazza.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Szalon neve: Wadi 1 Szalon

Telefonos bejelentkezés szükséges: 70 3638467

H-P  9-21

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Luxus kezek
Szolgáltatás helye
1064 Budapest, Izabella utca 71
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére