Mai­Kupon

Szép, tartós körmök! Műkörömépítés vagy természetes körömerősítés zselével vagy porcelánnal diplomás szakoktatótól 6 000 ft helyett 2 400 ft-ért. S vagy M méretben. Körömágy hosszabítással és alapdíszítéssel.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Kezünk ápoltsága őszintén vall rólunk! Esztétikus, stílusodhoz illő műkörömmel feldobhatod a hangulatod, és magabiztosabb, határozottabb lehetsz a mindennapokban. 

Mindenféle tévhitet eloszlatva, a köröm nem károsodik a műkörömtől, hiszen élő sejteket nem tartalmaz, ezért nem kell attól félni, hogy tönkremegy a műköröm alatt.

Ellenben ha műkörmöt viselsz, nyugodtan mosogathatsz, kertészkedhetsz, nem kell attól félned, hogy körmeid tönkremennek, vagy lepattog a frissen felkent körömlakkod. 
A műköröm tartós, mivel ellenáll a különböző fizikai és kémiai hatásoknak. Persze nem tönkretehetetlen, de erősebb, mint a természetes köröm. Nem igényel különleges ápolást.

MŰKÖRÖM (köröm erősítés, hosszabbítás)

Műkörömről akkor beszélhetünk ha a körömlemezre ráépítünk, rádolgozunk olyan anyagot amivel a körömlemezt megerősítjük, illetve meg hosszabbítjuk, bevonjuk zselé vagy porcelán műkörömanyaggal, amely lényegesen tartósabb a lakkozástól. Így körmünk erősebb, strapabíróbb, esztétikus, nőiesebb lesz. Ajánlom azoknak akiknek gyenge, töredezett, rágott a körme. Vagy akár olyan helyen dolgozik ahol a kéz előtérben, szem előtt van.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 70/2876680 

Nyitvatartás: H-SZ: 8- 20

Bővebben:  http://stilettonails.hu/ 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Medgyesi Boglárka
Cég
stilettonails
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1141 Budapest, Fogarasi út 39
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére