Mai­Kupon

Szépítsd körmeidet tavaszi akciós áron! Színes vagy francia Gel-Lac + esztétikai manikűr + egy ujjra strasszköves díszítés, most 1 100 Ft a Jászai Mari térnél!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Dobd fel magad a bomba áron kapható Gel-Lac és esztétikai manikűr szolgáltatással és varázsold gyönyörűvé körmeidet! Egy új és korszerű technológia a női szépségápolás világában, mely három hetes, tartós és igényes kinézetet ad körmeidnek. Az egyedi Gel-Lac egyenletes és szép színt biztosít körmeidnek! 
Minden hölgy vágyik a szép és ápolt körmökre. A szakszerű zselés eljárás megóvja körmeinket a sérülésektől, mely ennek köszönhetően szép és tartós marad. Az anyag lényege, hogy lakk-tartalma miatt lágyan, finoman terül szét, zselé tartalma miatt viszont 3 perc kötés után teljesen keménnyé válik és a vendégnek nem kell rá vigyáznia, mint a lakkra. Azoknak is ajánlott aki még sem szeretne tartósan műkörmöt, vagy munkája nem engedi meg a műkörmöt! Ebben az esetben is megoldás lehet a zselés lakkozás ami rövid körömre is tökéletes.

 

A Gel-Lac (zselés lakk) technológiának köszönhetően mindenkinek lehet  tündöklő körme, a gyors új technológia segítségével! A Gel-Lac lényege: a lakkozás egyszerűsége kombinálva a színes zselés műköröm tartósságával. A Gel-Lac UV lámpa segítségével 3 perc alatt 100%-ban szárazra köt, nincs sérülés, karcolódás öltözködéskor, mint a hagyományos lakkoknál. Saját köröm erősítésére is kiválóan alkalmas. Az eljárás során a legminőségibb termékeket használják fel.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes időpont egyeztetés és bejelentkezés szükséges az alábbi telefonszámon: 06/20- 248-3137.

 

A szalon pontos címe: 1137. Budapest. Pozsonyi út. 4/b. 

 

A szalon tömegközlekedéssel és gépjárművel egyaránt kiválóan megközelíthető.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
BALANCE Fitness & Wellness - Bojtos Andrea
Telefon
Szolgáltatás helye
1137 Budapest, Pozsonyi út 4/b.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére