Mai­Kupon

Szépítsd kutyádat a Nyír-Lak Kutya és Cicakozmetikában az Örs Vezér tér közelében Zuglóban! Minden kis és közepes méretű kutyus részére teljes generál 50% kedvezménnyel, most 2500 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A Nyír-Lak Kutya és Cicakozmetika jól felszerelt és igényes a teljesség igényével.
Jól megközelíthető helyen, nyitva tartás igény szerint!
Nálunk a kutyusok szabadon lehetnek, semmi nem akadályozza őket a szépítkezés közben! 
Igény esetén a gazdik megvárhatják a kutyusokat!Te is a legjobbat szeretnéd kedvencednek?

Mint az köztudott a kutyák érzékszervei többszörösen kifinomultabbak a mieinknél, megérzik ha valóban törődő, szerető kezekbe kerülnek. Hozd el újonnan nyílt kutyakozmetikámba kutyusodat.

Igényes, új környezetben, kényelmes váróval, a legjobb minőségű kozmetikai szerekkel és profi, valóban állatszerető kezekben szépülhet kutyusod, hogy mindketten elégedettek lehessetek.

Kupon tartalma: teljes körű kutyakozmetikai ellátás, ami tartalmazza a csomós szőr bontását, előnyírást, talpszőr kivágását, karomvágást, fürdetést és balzsamos szőrápolást szőrtípusnak megfelelő Double K termékekkel, szárítást, fajtának illetve a gazdi kívánságának megfelelő forma gépi és/vagy ollós nyírást, (igény szerint trimmelést), fülszőr kiszedést, fül tisztítást, szemkörnyék ápolást, kérésre bűzmirigy kezelést, illetve több fajta illatból választható parfümöt.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 9-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon készpénzre nem váltható és más kedvezményekkel nem vonható össze!
Előzetes bejelentkezés szükséges az alábbi telefonszámon: 0630/22-44-144, keresd Dorkát!
Az ár kis és közepes testű kutyákra vonatkozik (maximum spániel méretig, kb 15 kg-ig). Amennyiben nem vagy biztos kutyusod méretében kérlek, hogy mielőtt leütnéd a kupont, érdeklődj telefonon. Nagyobb testű kutyák számára is jelentős kedvezményeket biztosít a kozmetika a nyitási akció keretein belül. 
Cím: XIV kerület, Vezér utca 53/b (44-es kapucsengő). Tömegközlekedéssel pár percre az Örs vezér tértől. Személygépjárművel kitűnően megközelíthető, a parkolás ingyenes.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Mácsár Dorottya
Cég
Nyír-Lak Kutya és Cicakozmetika
Telefon
Szolgáltatás helye
1144 Budapest, Vezér utca 53/B
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére