Mai­Kupon

Kategóriák

Szépítsd kutyádat az Amadeus Kutya és Cicakozmetikában a Pólus Center közelében! Minden kis és közepes méretű kutyus részére teljes generál most 2.490 Ft! Foglald le most kuponodat 760 Ft-ért, a fennmaradó 1.730 Ft pedig a helyszínen fizetendő!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az Amadeus Kutya és Cicakozmetika jól felszerelt és igényes a teljesség igényével. Jól megközelíthető helyen található, nyitva tartás igény szerint! A kutyakozmetikában a kutyusok szabadon lehetnek, semmi nem akadályozza őket a szépítkezés közben! Igény esetén a gazdik megvárhatják a kutyusokat! Akciós ajánlatunk kimondottan kis és középtermetű kutyákra érvényes, maximum 10 kg-ig! Te is a legjobbat szeretnéd kedvencednek?


Mint az köztudott a kutyák érzékszervei többszörösen kifinomultabbak a mieinknél, megérzik ha valóban törődő, szerető kezekbe kerülnek. Hozd el újonnan nyílt kutyakozmetikámba kutyusodat. Igényes környezetben a legjobb minőségű kozmetikai szerekkel és profi, valóban állatszerető kezekben szépülhet kutyusod, hogy mindketten elégedettek lehessetek.


Kupon tartalma: teljes körű kutyakozmetikai ellátás, ami tartalmazza a csomós szőr bontását, előnyírást, talpszőr kivágását, karomvágást, fürdetést és balzsamos szőrápolást szőrtípusnak megfelelő termékekkel, szárítást, fajtának illetve a gazdi kívánságának megfelelő forma gépi és/vagy ollós nyírást, (igény szerint trimmelést), fülszőr kiszedést, fül tisztítást, szemkörnyék ápolást, kérésre bűzmirigy kezelést, illetve több fajta illatból választható parfümöt.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. március 1-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes bejelentkezés szükséges az alábbi telefonszámon: 06/70-272-2792


Az ár kis és közepes testű kutyákra vonatkozik (kb 10 kg-ig). Amennyiben nem vagy biztos kutyusod méretében kérlek, hogy mielőtt leütnéd a kupont, érdeklődj telefonon. Nagyobb testű kutyák számára is jelentős kedvezményeket biztosít a kozmetika az újévi akció keretein belül. 

 

Az Amadeus Kutya és Cicakozmetika pontos címe: Budapest. 1156. Páskomliget utca 36. Fszt. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Amadeus Kutya-és cica Kozmetika
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1156 Budapest, Páskomliget utca 36
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére