Mai­Kupon

Szépség, tartósság és igényesség a körmeiden is! Zselés műköröm építés vagy töltés ajándék 6 db strasszkővel 5200 Ft helyett most csak 2600 Ft a Bonnie & Clyde Szépségszalonban!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A műköröm tartós és szép, bármit lehet vele ugyanúgy csinálni, nem korlátoz semmiben csak esztétikusabbá teszi a kezet. Francia műkörömépítés zselével, alapdíszítéssel és ajándék 6 db strasszkővel a Bonnie & Clyde Szépségszalonban! Választhatsz csillámos, vagy francia véget, az alapdíszítés matricát vagy követ tartalmaz. Ha nem szeretnél kétnaponta lakkozni, manikűrözni, ez a Te ajánlatod! A kupon töltésre is felhasználható!Tudtad, hogy a körmök díszítése, pótlása már az ókorban is ismert volt? A sérült, lerágott körmöket például faragott csontból egészítették ki, de Kleopátra is viselt porcelánból készített műkörmöket. 1970-ben kezdték el alkalmazni az első épített porcelán műkörmöket. Magyarországra 1980-ban kerültek be az első műköröm alapanyagok, innentől pedig rohamosan fejlődésnek indult a műkörömmánia. :)
Ha Te sem szeretnél lemaradni, vagy már műkörmökkel pompázol, de ráférne egy töltés, akkor válaszd Mesit, a Bonnie & Clyde Szépségszalon kiváló körmösét. Aki ráadásul 50% kedvezményt is biztosít a számodra, és így csupán 2600 Ft-ba kerül a kupon. Sőt, még 6 db strasszkövet is kérhetsz, és így lesz tökéletes a végeredmény.

A műköröm előnye a tartóssága. Hosszú heteken keresztül nem kopik le róla a lakk, a dísz. Végezhetsz vele bármilyen házimunkát, de akár a kertet is feláshatod.

A műköröm nem az alapanyag "mű" jellege miatt kapta a nevét, a "mű" szó a művészeti alkotásra utal: műköröm, mint művészi köröm, hiszen minden egyes szépen, igényesen megformált, díszített köröm egy igazi műalkotás.

Bonnie - Clyde Szépségszalon a Facebookon: https://www.facebook.com/bonnieclydeszalon

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 10-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes telefonbejelentkezés szükséges Marosdi Mesi: 0670/ 5356434  (14-22 óra között, hétvégén is)

(Mester utca és Dandár utca sarok)
A szépségszalon megközelíthető a Klinikák metrómegállótól 10 perc sétára, vagy a Mester utca felől az 51 villamossal. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Bonnie & Clyde Szépségszalon
Cég
Bonnie & Clyde Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1095 Budapest, Dandár utca 25.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére