Mai­Kupon

Kategóriák

Szépség, tartósság és igényesség a körmeiden is! Zselés műköröm építés vagy töltés ajándék 6 db strasszkővel 5200 Ft helyett most csak 2600 Ft a Bonnie & Clyde Szépségszalonban!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A műköröm tartós és szép, bármit lehet vele ugyanúgy csinálni, nem korlátoz semmiben csak esztétikusabbá teszi a kezet. Francia műkörömépítés zselével, alapdíszítéssel és ajándék 6 db strasszkővel a Bonnie & Clyde Szépségszalonban! Választhatsz csillámos, vagy francia véget, az alapdíszítés matricát vagy követ tartalmaz. Ha nem szeretnél kétnaponta lakkozni, manikűrözni, ez a Te ajánlatod! A kupon töltésre is felhasználható!Tudtad, hogy a körmök díszítése, pótlása már az ókorban is ismert volt? A sérült, lerágott körmöket például faragott csontból egészítették ki, de Kleopátra is viselt porcelánból készített műkörmöket. 1970-ben kezdték el alkalmazni az első épített porcelán műkörmöket. Magyarországra 1980-ban kerültek be az első műköröm alapanyagok, innentől pedig rohamosan fejlődésnek indult a műkörömmánia. :)
Ha Te sem szeretnél lemaradni, vagy már műkörmökkel pompázol, de ráférne egy töltés, akkor válaszd Mesit, a Bonnie & Clyde Szépségszalon kiváló körmösét. Aki ráadásul 50% kedvezményt is biztosít a számodra, és így csupán 2600 Ft-ba kerül a kupon. Sőt, még 6 db strasszkövet is kérhetsz, és így lesz tökéletes a végeredmény.

A műköröm előnye a tartóssága. Hosszú heteken keresztül nem kopik le róla a lakk, a dísz. Végezhetsz vele bármilyen házimunkát, de akár a kertet is feláshatod.

A műköröm nem az alapanyag "mű" jellege miatt kapta a nevét, a "mű" szó a művészeti alkotásra utal: műköröm, mint művészi köröm, hiszen minden egyes szépen, igényesen megformált, díszített köröm egy igazi műalkotás.

Bonnie - Clyde Szépségszalon a Facebookon: https://www.facebook.com/bonnieclydeszalon

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 10-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes telefonbejelentkezés szükséges Marosdi Mesi: 0670/ 5356434  (14-22 óra között, hétvégén is)

(Mester utca és Dandár utca sarok)
A szépségszalon megközelíthető a Klinikák metrómegállótól 10 perc sétára, vagy a Mester utca felől az 51 villamossal. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Bonnie & Clyde Szépségszalon
Cég
Bonnie & Clyde Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1095 Budapest, Dandár utca 25.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére