Mai­Kupon

Szépülj és ints búcsút a ráncaidnak! Egy órás azonnali hatású Face Lifting komplex arc és nyakkezelő program 20 perces arcmasszázzsal egybekötve! Ragyogó és élettel teli arcbőr, most 3000 Ft-ért a Zuglói Diamond Szalonban!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Bőrkisimító és revitalizáló hatású Face Lifting kezelés a Zuglói Diamond Szalonban! Vedd fel a harcot a ráncokkal szemben, üzenj nekik hadat a Face Lifting kezelés segítségével! Már egy alkalom után is tapasztalni fogod a feszesítő hatását! 


Az idő előrehaladtával a bőr víz- és zsírtartalma jelentősen csökken, az arc izmai veszítenek feszességükből, petyhüdtté válnak és kialakulhatnak a zavaró ráncok. Az egy órás komplex arckezelés segítségével, most bőröd üdébbé, frissebbé és feszesebbé válik a 4 fázisú gépi kezelés és a 20 perces arcmasszázsnak köszönhetően. A kezelés során nem hatóanyagot alkalmaznak a Szépség Szalonban, hanem a 4 fázisú gépi kezelés segítségével segítik elő az arcizmok tornáztatását, valamint a kezelés során un. nyirokmasszázs történik mikroáram segítségével. Célja az arc, a nyak izmainak finom stimulálása, erősítése, „emelése”, a bőr feszesítése, frissítése, fiatalosabbá tétele. Segítségével a mikro áram energiát ad a sejteknek, a szövetek anyagcseréje javul, ezáltal több oxigén jut el a sejtekhez. A radírozást követően a Face Lifting készülékkel meghatározott sorrendben "simogatják" a bőrt.

 

Hatására az izmok tonizálódnak, a ráncok halványodnak, és mivel a nyirokkeringést fokozzák, a méreganyagok távozása révén a bőr egészében üdébb, teltebb válik. A fehérjék több vizet képesek megkötni, nő a bőr hidratáltsága, a laza arcizmok visszanyerik rugalmasságukat, megemelkednek, a felettük levő bőr kisimul. A ráncok kiemelkednek mélységükből, elősegíti az arcbőr regenerálódását, revitalizálását, az arcbőr visszanyeri eredeti kontúrját. Ezután az arcmasszírozása következik bőrtípusnak megfelelő hatóanyagokkal. Ez a kezelés kúraszerűen alkalmazandó, de már egy kezelés után is látványos lehet a bőr javulása. 

 

A kezelés során az idegvégződésekre hatva végeznek finom mimikai izomstimulálást. Az arc izmai és a felettük megereszkedő bőrfelület eredeti feszültségi állapotába kerül, a ráncok jelentős része kisimul, az arc teltebb, fiatalosabb, simább lesz. Az arcizomtorna is ezt a célt szolgálja, de ebben az esetben az izom gyorsan elfárad, más intenzitással dolgozik. A gépi Face Lifting kezelésnél ez nem fordulhat elő, az első és az utolsó gyakorlat is ugyanazzal az intenzitással történik. A kezelés során enyhe áramérzet keletkezhet, emiatt a kezelést nem vehető igénybe terheseknek, Pacemaker viselése esetén, szívritmuszavaroknál, szív-és érrendszeri betegeknél! 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A szolgáltatás előzetes időpont egyeztetéssel vehető igénybe! Időpont kérés az alábbi telefonszámon: 06/30-321-6453, keresd Gabit! 

 

Amennyiben az előzetesen leegyeztetett időponttól szeretne eltérni kérjük, hogy azt előtte a szolgáltatóval legalább 24 órával előtte egyeztesse le. Amennyiben a megadott időpontban nem veszi igénybe a kuponját és azt nem egyezteti le a szolgáltatóval, akkor a Diamond Szalon beváltottnak tekinti a kupont. 

 

A szalon pontos címe: 1144 Budapest Vezér utca 71/C. (44-es kapucsengő). Nyitva tartás idő H-P: 08.00-20.00, Szombat: 08. 00-14. 00.  A szalon kiválóan megközelíthető tömegközlekedéssel az Örs Vezér tértől, vagy személygépjárművel. A szalon előtt parkolási lehetőség biztosított.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kovácsné Halász Gabi - Diamond Szalon Zugló
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1144 Budapest, Vezér utca 71/c
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére