Mai­Kupon

Szépülj fantasztikus áron! Az igényes, ápolt és szép körmök érdekében egyedi ajánlatunk: zselés műköröm és díszítés bomba áron 51% kedvezménnyel csak 2700 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!  • Fantasztikusan kedvező ajánlat a szép, igényes és ápolt körmök érdekében!
  • Egyedi ajánlatunkban, most jogosult vagy teljes körömápolásra és zselés műköröm építésre díszítéssel együtt! 
  • A díszítésnél a következő elemeket kérheted a szolgáltatótól: díszítés csillámmal, pöttyözés és vonalazás akril festéssel. Az egyéb díszítés anyagai a helyszínen fizetendő!
  • A zselés műköröm ajánlat "M"-es méretig érvényes!


  • Az arcunkon kívül a kezeink árulkodnak legjobban rólunk. Az igényes, ápolt és szép körmök mindig vonzzák a tekintetet! Ha gyengébbek a körmeid, vagy szeretnél szép és erős körmöket akkor most itt a lehetőség! A műköröm esztétikus, egyre népszerűbb és természetes hatású. Viselőjét leszoktatja a körömrágásról, a körömbőr tépkedéséről. Sokáig megtartja a körömlakkot, gyakorlatilag hetekig. A szép és igényes műköröm fél siker az igényes megjelenéshez! Legyen a tiéd a tartósan szép körmök által nyújtott élmény, a zselés műköröm segítségével.
  • Kinek ajánlott? Akinek nem elég erős vagy szép a saját körme, akik nehezen tudják saját körmüket megnöveszteni, nincsenek megelégedve körmeik formájával vagy nem tartják elég nőiesnek. Akik napi munkájuk során számítógépet használnak, szem előtt van a kezük, és nem szeretnek naponta lakkozni, manikűrözni. Ezenkívül minden olyan hölgynek ajánlott, akik szeretnének nem csak szép, hanem tartós megoldást is találni körmeik ápolásával kapcsolatban! A műköröm ajánlott minden olyan hölgynek, akinek gyenge vagy törékeny a saját természetes körme és nem szeretne hetente foglalkozni vele. A köröm növekedésétől függően 4-6 hetente javasolt a műkörmöt újra építeni vagy tölteni!
  • Az egyéniségedet azzal is kifejezheted, hogy a körmeidet milyen díszítéssel látod el. A lényeg, hogy figyelj ezekre az „apró” dologra is. A hosszabb körmök az esztétikai értéken felül segítenek abban is, hogy kecsesebb legyen a kezed, hiszen a köröm szemmel láthatóan meghosszabbítja az ujjaidat. Tehát a szép díszítés mellett még nőiesebb is lehet a megjelenésed ezzel az apró kis trükkel!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

  • Az ajánlat az Ametiszt Szépségszalonban vehető igénybe. Pontos cím: 1162. Budapest. Timúr utca 53. 
  • Előzetes bejelentkezés szükséges az alábbi telefonszámon: 06/30-645-1374, keresd Bettit!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kormi Szépségszalon Kft
Cég
Ametiszt Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1162 Budapest, Timúr utca 53
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére