Mai­Kupon

Kategóriák

Szerelmi jantra + ThetaHealing® kezelés! Az ajánlat Szerelmi talizmánt és 1,5 órás ThetaHealing® kezelést tartalmaz párkapcsolati témában 6 500 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az ajánlat tartalma:

- Szerelmi talizmán

- 1,5 órás ThetaHealing® kezelés - párkapcsolati témában

Mikor segít ez a talizmán?

- Ha magányos vagy és vágysz egy társra, akivel megoszthatod az életed

- Ha szeretnél javítani a jelenlegi párkapcsolatodon

- Ha szeretet teljesebb, együttműködőbb kapcsolatokat szeretnél az életedben

A  Theta Healing®  egy forradalmian új energetikai gyógymód. Gyors, azonnali hatású, és az emberi energetika mind a négy szintjén gyógyít – alap, genetikai, lélek, és történelmi szinten.

Alkalmazásával nincs szükség hosszadalmas gyógykezelésekre, mert akár egyetlen alkalom is megoldhatja az adott problémát, legyen az fizikai jellegű, vagy életvezetési probléma.

Ehhez csak két dolog szükséges:

-       Higgy a Teremtőben, avagy egy magasabbrendű szeretetteljes intelligenciában

-       Akarj az életeden változtatni
Szerelmi jantra (talizmán)

A jantrák készítésének tudománya Indiai eredetű és a régmúltba nyúlik vissza. Ősidők óta készülnek e mágikus talizmánok, melyek óvják és segítik viselőjüket.

Minden egyes darab személyre szólóan készül el, ez biztosítja a talizmán erejét és hatásosságát.  A jantra egy mágikus numerikus négyzet, mely személyes talizmán is egyben. 

E talizmánt magunknál hordva mellénk szegődik a bőség és a szerencse, s egyben védelmet is nyújt a megpróbáltatások ellen. A személyes jantrát kizárólag a tulajdonosa viselheti, másnál nem lesz hatékony. Hordható ékszerként, illetve papírra is leírható.

A személyes jantra alapját  (a négyzet első sorát) a születési dátum - év, hónap, nap - és a sorsmisszió szám alkotja. A sorsmisszió szám a születési adatokból kerül kiszámításra, ez a szám jelzi az egyéni életcélt, a sorsfeladatot, és egyben kiindulópont a további számításokhoz, a szerelmi talizmán elkészítéséhez. 

A jantra mágikusságát és rendkívüli erejét az adja, hogy olyan számsorozatokból áll, melyet számjegyeit bármely irányból összeadva (vízszintesen, függőlegesen, átlósan) mindig ugyanazt a számot kapjuk végeredményül, továbbá a jantrák egy különleges egyedi beavatást is kapnak.

A négyzetben megjelenő számok összességéből a tulajdonosára jellemző energiatérkép bontakozik ki. Ez az egyedi mintázat mutatja a személy adottságait és lehetőségeit, melyeket a Sorsa rejt. A talizmánok varázslatos, sokszor elképesztő módokon hoznak be lehetőségeket és javulást az életünkbe. Csodálatos működésüket számtalan meglepett és örömteli visszajelzés igazolja.

Ez a jantra a szerelmet hívatott behozni az életedbe. Ha magányos vagy, segít megtalálni a lelki társadat, azt a partnert, akivel boldog párkapcsolatot hozhatsz létre. Illetve segít akkor is, ha jelenleg ugyan kapcsolatban élsz, de ez a párkapcsolat nem úgy működik, ahogyan szeretnéd, ezért boldogtalan vagy benne, segít egy magasabb szinten megélni egymás iránti érzéseiteket - vagy elengedni Társadat, ha éppen erre van szükség ahhoz, hogy boldog lehess. 

Továbbá a szerelmi kapcsolaton túl segít az együttműködő kapcsolatok teremtésében is, úgy mint üzleti kapcsolatok, barátságok, munkatársi-, és családi  kapcsolatok tekintetében is! Embertársi viszonyaidban is segít egy magasabb szinten megélni a társkapcsolataidat. 

" Játsz és ragyogj! "

Mikor segít ez a talizmán?

- Ha magányos vagy és vágysz egy társra, akivel megoszthatod az életed

- Ha szeretnél javítani a jelenlegi párkapcsolatodon

- Ha szeretetteljesebb, együttműködőbb kapcsolatokat szeretnél az életedben 

A következőt kapod kézhez:

- Hölgyek a mágikus talizmánt egy egyedi kézműves medálban kapják meg, melyet ékszerként viselhetnek (kétoldalú, a jantra belül van, a test felé néz).

- Urak a talizmánt kulcstartó formájában kapják, melyet maguknál hordhatnak.

 

ThetaHealing® kezelés párkapcsolati témában 1,5 óra

A módszert Vianna Stibal hozta létre 1995 – ben. Élete hajszálon függött ekkor, miután egy rákos daganatot találtak a lábában, az orvosok nem sok jóval kecsegtették, a kilátásba helyezett amputációtól is csak egy csekély élethosszabbítást reméltek.

Vianna a módszer segítségével kigyógyult, és visszatért az egészséges, teljes élethez. E rendkívüli hölgy ma már világszerte oktatja a technikát és számtalan módon járul hozzá az emberek egészségéhez, jólétéhez, és a Szeretet növeléséhez a Földön, munkássága példaértékű.

Köszönjük Vianna!

A  Theta Healing®  egy forradalmian új energetikai gyógymód. Gyors, azonnali hatású, és az emberi energetika mind a négy szintjén gyógyít – alap, genetikai, lélek, és történelmi szinten.

Alkalmazásával nincs szükség hosszadalmas gyógykezelésekre, mert akár egyetlen alkalom is megoldhatja az adott problémát, legyen az fizikai jellegű, vagy életvezetési probléma.

Ehhez csak két dolog szükséges:

-       Higgy a Teremtőben, avagy egy magasabbrendű szeretetteljes intelligenciában

-       Akarj az életeden változtatni

Kvantumfizikai kutatások igazolták azt a tényt, mely szerint hitrendszerünk irányítja életünk legtöbb területét. Legmélyebb meggyőződéseink, és az ezekkel összefüggő elvárásaink teremtik meg tapasztalatainkat. Ezek a programok legnagyobbrészt a tudatalattinkban futnak, s általuk teremtjük meg következetesen a mindennapjainkat.  Mivel a hitrendszerek többsége a tudatalattiból szűrődik fel, ezért nem könnyű felismerni őket – legtöbbször nem azok, amikre gondolunk, így a gyökérproblémák általában rejtve maradnak. A Theta Healing®  módszerével be tudjuk azonosítani a rejtett negatív hiedelmeket, melyek gátolják egy boldog és teljes élet megélését. A konzultáció során töröljük ezeket a blokkoló negatív hitrendszereket, és helyettük pozitív programokat és érzéseket töltünk be. A hatás azonnali, és elképesztő javulásokat hozhat az élet minden területén. A módszer  maximálisan tiszteletben tartja a szabad akaratot, csak azokat a negatív programokat töröljük, és azokat a pozitív érzelmeket töltjük be, melyekre a kliens engedélyt ad. 

A szerelmi jantra postán is kérhető, a ThetaHealing kezelést Skype –on keresztül is igénybe lehet venni, ha a személyes találkozó nem megoldható.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A következő adatok szükségesek a jantra elkészítéséhez: Név, születési év, hónap és nap.

A talizmán elkészítéséhez legalább néhány napra szükség van, ezért fontos, hogy a vásárlást

követően mielőbb add le igényeidet.

Adataidat és jelentkezésedet kérlek, hogy e-mailben add le!

Kapcsolattartó: Davidovics Kata

e-mail: mentorreiki@gmail.com

Tel.: 30/ 994-7691

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Atlantisz Fénye
Cég
Atlantisz Fénye KFT
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1133 Budapest, Radnóti Miklós u. 9.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére