Mai­Kupon

Szereted a borokat? Szeretnéd jobban megismerni őket? Itt a lehetőség! Boriskola a Parajdi Sópincében! Most féláron, csak 3.190 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Különleges iskola különleges helyen! Boriskola a Parajdi Sópincében! Amit kapsz: írásos tananyag+5 bor kóstolója+borkorcsolya+ásványvíz+3 óra sóterápia+ajándék étkezési kristálysóLegyünk szakértői a boroknak, kóstoljunk és pontozzunk.

  • Írásos tananyag,
  • 5 bor kóstolója (2 fehér, 1 rosé, 2 vörös),
  • borkorcsolya,
  • ásványvíz,
  • három óra sóterápia
  • ajándék különleges étkezési kristálysó


A tananyag a nagy nemzetközi borversenyeken használatos technikára alapul, aki ezt elsajátítja képes lesz mindenféle bor objektív értékelésére egy 100 pontos rendszerben saját maga erejéből. Különbséget tud tenni ezer fajta bor között, és egy borról akár 5 percet is tud beszélni. 


A boriskola időpontja: 2013.03.19 19:30


A boriskolának az a célja, hogy manapság a környezetünkben beszerezhető különféle borokat egymástól szakszerűen tudjuk megkülönböztetni, ha több borunk van tudjuk rangsorolni és a megkóstolt borról 2-3-4-5 percet tudjunk beszélni.

A Sópince boriskolájában úgy érezhetjük magunkat mintha egy igazi nagy borversenyen lennénk és a mi feladatunk volna a versenyre jelentkező borok minősítése. Úgy alkalmazunk egy 100 pontos bíráló rendszert, hogy szemügyre vesszük a bor színét, illatát, ízét, összbenyomását esetleg hibáit és minden kóstolt borról kialakítunk egy összképet, azaz pontozva lebíráljuk 0 és 100 pont között, így mindenkinek lehetősége lesz majd a későbbiekben, hogy akár ezer borfajta között is különbséget tegyen.

A boriskola kezdő szintről indul, nem kell előképzettség és sok gyakorlattal el lehet jutni akár a szakértői szintig.

A boriskolai estén veszünk öt különféle bort, iskolabort, megtanuljuk megfelelően és szakszerűen kóstolni, kóstolópohárból, és megtanuljuk megkeresni a benne lévő illatokat és ízeket. Egyszóval egy élménykóstoló lesz.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. március 18-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 

Előzetes e-mail-es bejelentkezés szükséges: parajdisopince@gmail.com
A boriskola időpontja: 2013.03.19 19:30

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Parajdi Sópince
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1093 Budapest, Vámház körút 11.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére