Mai­Kupon

Szereted a magasságot, a hegycsúcsokat? Páros belépő a Mászóbirodalomba, Buda szívében: 2 800 Ft helyett most csak 1 400 Ft-ért. Gyerekeknek is ajánlott, biztonságos mozgás.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A falmászás iránt érdeklődő kezdők is bátran ellátogathatnak mászótermünkbe, hiszen a falmesterektől minden szükséges segítséget megkapnak a falmászás elsajátításához, továbbá könnyebb nehézségi fokú műfalainkon könnyedén rögtön sikerélményeket érhetnek el. A falmászás gyerekeknek is bátran kipróbálható, egészen kicsi kortól kezdve hozzák szülők gyermekeiket mászni. Gyerekeknek kialakított mászófalunkon könnyedén kipróbálhatják tudásukat a legkisebbek is.Kétszintes termünk kifejezetten a falmászás, és boulder iránt érdeklődők kedvéért jött létre, ahol kezdők és profik egyaránt kipróbálhatják a falmászás nyújtotta élményeket akár felső biztosítással, akár elölmászásban.

A falmászás a test minden izmát szinte egyszerre mozgatja meg és erősíti, kiváló lehetőség a fizikai és mentális teljesítőképesség korlátainak megismerésére. Az úgynevezett fittness mászás a hölgyeknek is ideális, hiszen testük arányosan tud formálódni, egyszerre erősödik a comb, vádli, fenék és határozottan vonzó alakra tudnak szert tenni, mindezt jól szórakozva. A falmászás, ezen belül is a köteles felfele mászás világszerte gerincproblémák gyógyítására is alkalmazott módszer.

Alsó szint (hagyományos falmászó terem):
A kihívás adott, előtted egy 13,5 m-es mászó fal, és csak rajtad múlik, hogy feljutsz-e a tetejére. Gyere és hódítsd meg Budapest legmagasabb műfalait.
A fogásokat rendszeresen tisztítjuk, megakadályozva ezzel zsírosodást!


Emelet (boulder terem):

A galérián, tört falfelületek és változatos fogások nyújtanak kihívást a falmászás rejtelmeiben. A boulder teremben alacsonyabb magasságú falakon, kötél nélkül lehet mászni. Ha mégsem sikerülne biztosan megtartanod magad, biztonságodról a falak alatt elhelyezett szivacsok gondoskodnak. Ideális gyermekek számára is, akik először szeretnék kipróbálni a falmászást.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 H-P:14-22

SZ-V: 10-20

Előzetes telefonos bejelentkezés szükséges: 30 / 7689066

Bővebben: www.maszobirodalom.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Mászóbirodalom
Cég
Mászóbirodalom Kft.
Weboldal
Szolgáltatás helye
1117 Budapest, Budafoki út 70
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére