Mai­Kupon

Szeretem a feleségem! Zenés, pikáns játék a Budaörsi Játékszín előadásában most páros belépő 4900 Ft helyett 2450 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A házasság maga a csoda. Csoda, hogy működik?! De a házasságot néha fel kell frissíteni, nehogy kihűljön. Csináljuk hármasban?
Vagy még többen? Négyesben? De hogyan?
Erről szól ez a vidám, pikáns zenés játék.

A kupon kizárólag a 2013. február 28. 19.00 órai előadásra szól!Rekeszizom-próbáló helyzetekbe keverednek a házaspárok, amikor a csoportos szex gondolata - legalábbis annak hívei szerint - elharapózik a kisvárosban. Wally, az egyik férj szerint ugyanis ez testesíti meg a szabadságot, a modernséget és ez a biztosítéka az érdekes házaséletnek is, egyszóval ez jelent mindent, ami a korszerű házassághoz szükségeltetik. Sikerül is meggyőznie erről Alvint, a másik férjet, aki aztán meglehetősen bátortalanul lát hozzá, hogy az újítást feleségével megbeszélje.


Tovább bonyolítja a helyzetet, hogy amikor Cleo, a felesége végre felfogja, mire is akar Alvin kilyukadni, rááll a dologra, csakhogy fordított variációban: két nő helyett két férfivel képzeli el a hármast. Ráadásul éppen Wallyt tekinti az ideális harmadiknak...

És csodák csodája: Wally és felesége, Monica, hamarosan "be is ugranak" Alvinékhoz, aki persze mindent elkövet, hogy megakadályozza a "divatos hármas" létrejöttét Cleo elképzelései szerint. Különösen, amikor kiderül, hogy Wallynak is megvan a számára ideális hármas összetételére vonatkozó tervei.

Végül a különböző variációk egyetlen "négyesben" olvadnak össze, amit a két házaspár karácsony este akar összehozni. Csakhogy ekkorra már sejthető, hogy senki sem akarja igazán a dolgot, az egymás előtti színlelés viszont tovább gördíti az eseményeket, amelyek a vígjátéki helyzetet a végletekig feszítik.

Szereplők
Alvin: :     Magyar Attila,
Cleo: :     Timkó Eszter,
Wally: :     Szakács Tibor,
Monica: :     Pikali Gerda,
Harvey: :     Urmai Gábor,
Stanley: :     Stubnya Béla,
Gina: :     Mezei Léda,

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. február 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon kizárólag a 2013.02.28. 19.00 órai előadásra szól!

A kuponok beválthatóak az előadás helyén : Budaörsi Játékszín - 2040 Budaörs, Szabadság út 26. - jegypénztárban az előadás kezdete előtt egy órával.

 

A kupon két fő belépésére jogosít!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Budaörsi Latinovits Színház
Cég
Budaörsi Latinovizs színház
Weboldal
Telefon
Fax
Szolgáltatás helye
2040 Budaörs, Szabadság út 26.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére