Mai­Kupon

Szeretne hosszú tincseket, fürtöket? Póthaj felrakása 15.000 Ft helyett, csak 5.000 Ft-ért a Hosszú Tincsek jóvoltából!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Szeretnél gyönyörű, hosszú fürtöket? Ha elcsábultál a rövid haj divatjának és már megbántad, vagy ha egyszerűen csak nem nő meg a hajad annyira, amennyire szeretnéd, akkor próbáld ki a hajhosszabbítást!Kupon tartalma:

10 dkg európai haj felrakása (haj nélkül)

Tudnivalók a Hajtípusokról:

Az európai haj a (magyar nők számára a legoptimálisabb vendéghaj, mert szerkezetileg ez illeszkedik a legjobban. Vékonyszálú, könnyen kezelhetőek a nálam vásárolt hajak, szálirányos, ezáltal nem gubancolódik! Az indiai és ázsiai hajak 3-6 hónapig, míg egy európai haj akár 1-2 évig is hordható! Vegyszermentes, natúr hajakkal foglalkozom, illetve ha szükséges ezeket hozom azonos színre azzal, mint amilyen a vendég saját haja! Ha nem kifejezett kérés, nem festem a vendégem haját, hanem a póthajat hozom azonos színre az Övével, ezáltal is óvom az ő saját haj szerkezetét! Az ázsiai ( kínai ) haj vastagabb szerkezetű, körkörös keresztmetszetű haj, kevésbé ajánlott magyar nőknek! Az indiai hajat szintén nem ajánlom, mert az is nagyon könnyen gubancolódik mivel alapvetően hullámos. Sok esetben kezelhetetlen, és szintén rövid a hordási ideje. Gyakorta vegyi kezeléseknek vetik alá, ezáltal puha tapintású lesz, azonban ezek a kezelések alapvetően meghatározzák a haj időállóságát! Ez egyébként a legolcsóbban kapható haj.

10 dkg 120 tincs, amivel dolgozom. Ezek nagyon pici tincseket jelentenek, hogy a haj minél természetesebb hatást keltsen.

Mi az a mikro-granulátum? Gyakori kérdés… A haj és köröm saját szerkezetéből előállított mesterséges anyag, folyékony haj keratinnak is nevezik! Ezzel az anyaggal hosszabbítjuk tincsenként a hajat hő illesztésnél.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

  1. A vendégek előjegyzésbe kerülnek ( a hajat bejelentkezés után rendelik)
  2. Kizárólag a helyszínen vásárolt hajjal érvényes az akció
  3. A hajat előre a helyszínen kell kifizetni

Haj árak európai-(10dkg /kb. 120 tincs - 50-80 cm-ig):

  • Szőke: 42.000.-
  • Term. fekete, barna: 35.000.-

További infó: www.hosszutincsek.hu

 

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Hosszú Tincsek
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1157 Budapest, Sárfű u. 9.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére