Mai­Kupon

Szeretne Ön is végre szandálba bújni? Itt a lehetőség!!!
Lábgyógyászat: benőtt, gombás köröm fájdalommentes kezelése, gyógyítása gyógyászati, orvosi termékekkel!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A láb nem csak statikai tartásunkat és mozgásunkat szolgálja, hanem képet ad a szervezet állapotáról. Korai előjelzője, okozója lehet egyéb általános betegségeknek is. Ezért fontos törődnünk a lábunk állapotával, észrevenni a korai elváltozásokat, időben megkezdeni a kezelésüket.Benőtt lábköröm

Benőtt lábkörömről akkor beszélhetünk, ha a köröm széle vagy sarka lenő és belevág a lábujj szomszédos bőrébe. Az eredmény rendkívül fájdalmas. A lábujj vörössé, duzzadttá és érzékennyé válik. Rendszerint a nagylábujjnál alakul ki, annak egyik vagy minkét oldalán.

A vastag köröm hajlamos be­felé nőni, bőrpírt és fájdal­mat okozva, ráadásul a sé­rült terület könnyen elfer­tőződhet. Néhány ember lábkörme eleve úgy nő, hogy esetükben szinte el­kerülhetetlenül kialakul ez a probléma..Kiválthatja azonban az is, hogy szűk cipőt vagy zoknit viselünk, illetve nem megfelelően vágjuk le a lábkörmünket. Az olyan rendellenességek, mint a bütyök vagy a kala­pácsujj szintén növelik a lábköröm benövésének valószínűségét.


Körömgomba
A köröm gombás fertőzése (vagy onychomycosis) az egyik legáltalánosabb lábköröm betegség, a bejelentett köröm megbetegedések csaknem 50%-át ez teszi ki. Akkor alakul ki, amikor a köröm (a kéz vagy a láb ujjain) szerkezetét gomba fertőzi meg.

A gombás köröm gyakran kellemetlen látványt nyújt: a köröm megvastagszik, elszíneződik (sárga, barna vagy fehér színű foltok, sávok vagy szigetek jelennek meg), elvékonyodhat, töredezetté válik és kellemetlen érzést kelt.

Az elszíneződést az okozza, hogy a gomba megtámadja körömlemezt. Ennek hatására törmelékes szaruréteg képződik, ami miatt a körömlemez eltávolodik a körömágytól, és elveszíti természetes rózsaszín színét, és sárga, barna vagy fehér területek alakulnak ki.

A gombás körömfertőzés többnyire először enyhébb fertőzéssel kezdődik, és a körömnek csak kis részét érinti. A panaszok kezelés nélkül nem múlnak el. Ha nem kezelik, a fertőzés továbbterjedhet a köröm nagyobb részére, ami a köröm teljes megbetegedését vagy akár leesését idézheti elő.

A betegségtől szenvedők számára aggasztó lehet az ilyen fertőzés, egyrészt a fertőzés terjedése miatti félelem, másrészt a köröm zavaró kinézete miatt.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. június 16-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Időpont egyeztetés szükséges!


Jázmin Krisztina: 060/538-5112


Cím: 1133 Bp. Ipoly u. 3.III.em.3.  23-as csengő


Tetszőleges mennyiségű kupon vásárolható!A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Masszázs Szolgálat
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1133 Budapest, Ipoly utca 3.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére