Mai­Kupon

Kategóriák

Szeretnél azonnali változást és gyógyulást az életedbe, és kész is vagy ezért tenni? A siker és a megelégedettség csak egy karnyújtásnyira van! ThetaHealing Konzultáció 12.000 Ft helyett most csak 5990 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A ThethaHealing egy olyan meditációs folyamat, amely fizikai, spirituális és szellemi gyógyulást hoz létre. A tudatos théta állapot fenntartásával hozzá tudunk férni a tudatalatti tartalmához és meg tudjuk változtatni azokat a gondolatokat, hitrendszereket, érzéseket, szokásokat, viselkedési formákat amelyek már nem szolgálják a fejlődésünket vagy éppen korlátoznak, akadályoznak a továbblépésben. A tudatalattiba kerülnek be azok a fájdalmas emlékeink, traumáink, félelmeink, amelyekkel nem tudunk szembenézni. Ezek a tudattalan tartalmak irányítják a gondolkodásunk 85-95 százalékát.A ThetaHealing során théta tudatállapotban hozzákapcsolódunk az Univerzum legmagasabb rezgéséhez,  és sejtkommunikációt használva megkeressük, tudatosítjuk majd  elengedjük azokat a hiedelmeket, önszabotáló, önkorlátozó érzelmi-gondolati mintákat, rejtett, túlélést szolgáló programokat. Ezután letöltjük és megtanítjuk a hiányzó érzelmeket, ezáltal újrateremtjük a valóságunkat itt és most!

Mi teremtjük a valóságunkat a Teremtő Erőhöz kapcsolódva és mindenre képesek vagyunk, amiben hiszünk!

 A ThetaHealing szempontjából a legfontosabb a korona csakra, mivel ez a kapu a Teremtő igazsághoz. Ez egy olyan meditációs folyamat, amely fizikai, spirituális és szellemi gyógyulást hoz létre a Teremtőhöz szóló fókuszált, összpontosított imán keresztül. A konzultáció folyamán a Hetes Síkon a Szeretet- Energiával dolgozunk, ami az emberi rezgést tökéletesre változtatja, szemben a  többi sík korlátozó vibrációival. Ezen a síkon az egyénben tudatosul, hogy
könnyen és erőfeszítés nélkül képes újrateremteni az energiát és a saját világát.

Ez a fajta kezelési módszer Amerikából indult útjára és örömmel értesítünk, hogy 2012-től ma már lehetőség van Magyarországon is a technika elsajátítására, egyenlőre csak csak néhány ember képzett a ThetaHealing technikát illetően. Ha kész vagy egy jobb emberré válni, egy szebb és minőségibb életet élni, és megváltoztatni magad és így a világot is, - most ráadásul féláras kedvezménnyel veheted igénybe ezt a fantasztikus kezelési módszert - vár Téged sok szeretettel Száki Anikó, munkáját 20 éve végző profi szakember a barátságos Napszépe Szépségszalonban!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A konzultáció egy órás, az ajánlat 60 percre vonatkozik.

Telefonos bejelentkezés szükséges. Száki Anikó: (06/20) 964-1978

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Napszépe Szépségszalon
Cég
Moldi-Gold Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1115 Budapest, Budafoki út 51.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére