Mai­Kupon

Szeretnél gyönyörű ruhát kedvező áron? Csak a tökéletes keringő ruhával elégedsz meg? A Magnólia Szalonban 25000Ft helyett 15000Ft-ért kölcsönözheted ki szalagavató ruhádat! Most fizetendő 4570 Ft!

 - Egyéb kupon
Eredeti ár:25 000 FtElőlegben fizetendő:4 570 FtTeljes ár:15 000 Ft40% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A szalagavató örök emlék lesz. Nemcsak neked, hanem a rokonaidnak és a barátaidnak is. Az ott készült milliónyi kép és videó megörökíti a felnőtté válásod első lépéseit, és persze a szalagavatós ruhádat is. Legyél te a legszebb a szalagavatón! Látogass el hozzánk, Magnólia esküvői ruha és alkalmi ruhaszalonunkba, melyet azzal a céllal nyitottuk meg, hogy a kedves menyasszonyoknak és örömanyáknak, nem utolsó sorban bálozó hölgyeknek igényes, széleskörű termékskálát biztosítsunk rugalmas üzleti marketinggel, udvarias, személyre szabott és a lehető legigényesebb kiszolgálással. Ne habozz!Tudjuk, a tökéletes keringő ruhát megtalálni nem könnyű feladat: rengeteg időt és energiát kell rááldoznod a szalagavatót megelőző időszakban, még akkor is, ha konkrét elképzelésed van az eszményi darabról. Gondolkodj előre, és legyél Te a legszebb a szalagavatón! Válaszd ki, és foglald le a ruhádat. Cégünk másfél évtizedes nemzetközi kereskedelmi tapasztalata alapján ígérhetjük minden kedves érdeklődőnek, hogy szalonunkban megtalálhatóak lesznek az európai és tengerentúli leghíresebb és legigényesebb márkák, gyárak menyasszonyi és alkalmi ruhái.

Szalonunkban 100 új szalagavató ruha közül választhatja ki a megfelelőt, csoportok részére biztosítani tudunk egyforma, vagy hasonló ruhákat. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Amennyiben a honlapunkon található ruháink, kiegészítőink felkeltették érdeklődésüket, kérem forduljanak hozzánk bizalommal személyesen vagy telefonon 06/20-778-3483.

A ruha kedvezményes ára 15.000 Ft, most 4.570Ft foglaló fizetendő, a fennmaradó 10.430 Ft a helyszínen fizetendő!

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Mad-Trade Kft.
Weboldal
Szolgáltatás helye
1060 Budapest, Teréz Krt. 31.
I. em. 15
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére