Mai­Kupon

Szeretsz de nem tudsz fotózni? Itt a lehetőség hogy hatalmas kedvezménnyel megtanulj fotózni. Kezdőknek fotó Akadémia belbudán: 100 000 Ft helyett 29 900 Ft-ért a Magyar Film és Média Intézetben.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A filmezés, a reklámok világa, a fotózás szerelmeseinek, a kreatív gondolkodású, szabadszellemű művészeknek indítottuk el intézményünket! Szeretnénk azoknak a fotósoknak akik amatőr tudásukat magasabb szintre emelnék, és azoknak is segíteni a fejlődésben, akik már elsajátították az alapokat, és szívesen részt vennének egy olyan gyakorlatorientált képzésen, ami azon a területen segít elmélyíteni a szakmai tudásukat, ami számára a legkedvesebb!Kezdő fotó tanfolyamról:

A mai fejlődő világunkban mindenki számára elérhetővé válik egy fényképezőgép megvásárlása. Ha már megvásároltad, és kezedben tartod fényképezőgépedet, akkor felmerül a következő kérdés: hogyan kell azt helyesen használni. Tanuld meg, hogy mire kell odafigyelni, mit hogyan kell beállítani, és mit mikor érdemes lefényképezni úgy, hogy az eredmény örömteli legyen! Ha még vásárlás előtt állsz, kérd ki bátran kollégáink véleményét, akik segíthetnek kiválasztani a megfelelő készüléket, hogy később emiatt ne érhessen csalódás!

Iskolánkban előre meghatározott tematika szerint folyik a képzés, kis csoportos formában a kezdő szinttől egészen a profi szintig. A tematika összeállításakor különös hangsúlyt fektettünk a gyakorlatra, így óráink nagy részét gyakorlati fotózás adja ki, hogy tanulóink minél többet használhassák oktatói felügyelet mellett az elméletben megszerzett tudást.

A kurzust Kropf Attila fotográfus vezeti.

Tizenhat éve ismerkedtem meg életem első fényképezőgépével, egy édesapámtól kölcsönkapott Prakticával. Akkor még nem gondoltam, hogy később azon kivételesek közé fogok tartozni, akiknél a hivatás és hobbi fogalma összemosódik. Hamar rátaláltam kedvenc témámra, az emberre, azonban nem volt még egyértelmű, mit is szeretnék mondani róluk. Kezdetben tehát kísérleteztem a stílusokkal, többek között a fashion fotózással is, azonban idővel rájöttem, hogy a portrék illetve glamour képek készítése vonzott leginkább.

valamint előadók még:

Mosoni Péter

Lassan tíz éve foglalkozom fotózással.Mivel az autók kölyök korom óta lenyűgöznek, így természetes számomra, hogy elsősorban azok fotózásával foglalkozom, de ezen kívül még természet- és rendezvényfotózás is a profilom része. 

 

Sulyok László

Fotográfusként a sajtófotó (protokoll-, sport-, eseményfotók) és az alkalmazott fotográfia (illusztrációk, portrék, tánc-, divat- és tárgyfotók) területén szereztem gyakorlatot. 1994 óta számos fotóm jelent meg helyi újságokban, megyei és országos napilapokban, valamint belső terjesztésű divatmagazinokban, színházi katalógusokban, táncművészeti folyóiratokban és internetes honlapokon. Szakcikkeim, felvételeim 2001 óta folyamatosan jelennek meg a Foto Mozaik című fotográfiai folyóiratban, melynek 2007 tavaszáig szerkesztője voltam. 

A tananyag 40 százalékban elméleti alapozásból és 60 százalékban gyakorlati foglalkozásokból áll. Egy elméleti előadás kb. 90 perc, egy gyakorlat 120-180 perc.

A tanfolyam 3 hónapos képzés, a részvételi díj 100 ezer Ft, melyre részletfizetést is lehet kérni.

A csoport minimális létszáma 15 fő! Amennyiben a kiírt időpontig nem gyűlik össze ennyi hallgató, úgy a kezdési időpontot későbbre toljuk! A korábban leadott jelentkezések természetesen a későbbi időpontra ugyanúgy érvényesek!

A CSOPORTOK FOGLALKOZÁSA MINDIG A TANFOLYAM KEZDÉSI IDŐPONTJÁBAN ZAJLANAK! ( például: ha egy csoport szombat 15 órás kezdettel kezdődik, ez azt jelenti, hogy 10 alkalommal mindig szombaton 15 órakor lesz az oktatás )

 

A tanfolyam tematikája:

  • 1 alkalom: Bemutatkozás, fényképezőgépek fajtái, felépítése, működése, géphasználat. Alapfogalmak: záridő, rekesz, fényérzékenység (ISO),    a     pixelekről, képzaj.
  • 2. alkalom: Záridő, rekresz, fényérzékenység összefüggései, fókuszálás, élesség, mélységélesség.
  • 3. alkalom: Képszerkesztés, pozícionálás, fénymérés, fehéregyensúly.
  • 4. alkalom: Fényképezés vakuval kezdőknek, fotózás belső térben, színtan, fehéregyensúly, fókuszpontok.
  • 5. alkalom: Épületfotózás (fotó séta), épületfotózás.
  • 6. alkalom: Természetfotózás (fotó séta), természetfotózás.
  • 7. alkalom: Portréfotózás alapjai, stúdióvilágítás kezdőknek.
  • 8. alkalom: Szabadtéri portréfotózás és divatfotózás.
  • 9. alkalom: Műtermi portréfotózás.
  • 10. alkalom: Képértékelés, szintfelmérő, tesztírás.

 

A természetfotózás és épületfotózás csoport igényeinek megfelelően alakíthatóak további műtermi és kültéri divat, glamoure, portréfotózásra!

 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 20-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 70 9413668

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Diamond/Art Media
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1122 Budapest, Krisztina krt 2-4
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére