Mai­Kupon

Színházi szenzáció Vándor Évával és Fila Balázzsal!Helver éjszakája (január 19.) 2500Ft helyett 1250Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az egyik legkurrensebb kortárs lengyel író darabja először Budapesten! Az egyik legkurrensebb és legismertebb kortárs lengyel drámaíró műve először látható budapesti színpadon.
Két egymáshoz tartozó, elszakíthatatlan szeretetközösségben létező sebezhető ember drámája, egy meghatározhatatlan, elemelt fenyegető légkörben és helyszínen.
Két szeretetre és emberi életre és lehetséges boldogságra vágyó lény elkeseredett  küzdelme egymásért és a létért...ha lehet.....
Ha hagyják....ma itt velük történik....másnap....ki tudja....tán velünk?A darab először megy Budapesten, a Lengyel Intézet támogatja a létrejöttét, első ízben, mióta itt van, és most nagyon felélénkültek a kulturális mozgások a lengyel vonalon.
A két színész a József Attila Színházban is sokat játszott együtt , mert ott voltak tagok. Tehát ismerik és szeretik egymást, könnyen megy a közös játék, a ráhangolódás, ami nagyon fontos egy két szereplős darabban.

Picit elemelt , nem konkretizált térben és időben vagyunk , ezt segítik majd a festőművész által kitalált díszletek és látvány, illetve a filmrendezős hallgató által megalkotott hangeffektek és
vetítések, amik belesimulnak az előadás szövetébe.

Az író jelenleg az egyik legismertebb lengyel kortárs író. 1999.-ben írta ezt a művét. A 21. század végén a kritikusok nemzetközi szinten az 5 legjobb európai drámaíró közé szavazták be.
Ez a lengyelek egyik kult darabja.Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. január 19-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az előadás helyszíne: Bakelit Multi Art Center 1095 Budapest Soroksári út 164. 18-as épület

A kupon beváltható az előadás előtt, az előadás helyszínén!

A kupon kizárólag a 2013.01.19-i 19:00 előadásra váltható be!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Pamacs BD BT.
Cég
Pamacs BD Bt
Weboldal
Szolgáltatás helye
1095 Budapest, Soroksári út 164.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére