Mai­Kupon

Szívvizsgálat csúcstechnológiás készülékkel, és 1 órás választható mozgásforma a szív védelmének érdekében 4900 Ft a FitLess Nutrition Clubban az Oktogonnál! Ismerje meg szíve pszichés vagy fiziológiai terhelésének mértékét!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A professzionális, csúcstechnológiás Vicardio elemzéssel ki lehet szűrni a szívre ható számos stressz faktor káros, még tüneteket nem mutató hatásait. Segítségével időben szembesülhet a testében végbemenő folyamatokkal és esetleges elváltozásokkal. Így időben léphet, hogy megelőzze vagy korai szakaszban kezeltesse kialakuló magas vérnyomását, szív-és érrendszeri betegségét, 


A szív- és érrendszeri problémák a világ fejlett országainak 90%-át érintik, a leggyakoribb megbetegedések, illetve a vezető halálokok közé tartoznak. Az időben felismert betegségek szinte minden esetben gyógyíthatóak és visszafordíthatóak! Miért költenénk méreg drága gyógyszerekre, amikor a probléma megelőzhető! A Vicardio egy, a világon egyedülálló orvostechnikai eszköz, mely a szív EKG -, valamint a HRV adataiból már 2 perc alatt egy 3 dimenziós ElektroKardioPortrét (EKP) készít a szív állapotáról. A  FitLess Nutrition Clubban végzett vizsgálati módszer nemcsak a szív- és keringési rendszer rendellenességeit, de más megbetegedések (pl. diabétesz, neurohormonális zavarok, pszichés eredetű megbetegedések) igen korai stádiumában történő szűrésére is alkalmas.

 

A vizsgálathoz nem kell levetkőzni, a kézre és lábra csatlakoztatott műszeren keresztül kerülnek át az adatok a Vicardio rendszerbe. Pár percen belül megjelennek az Ön adatai szívstresszértékkel, 3 dimenziós kardió portréval, EKG adatokkal. A kapott eredményeket részletesen kielemzik. Ön 3D formában láthatja szívének állapotát, százalékos formában a szívstressz értékét, vérnyomásával és az EGK adataival kapcsolatos adatokat. FitLess Nutrition Clubban vizsgálatot végző személy egyszerűen, érthetően és látványosan tudja a páciens felé közvetíteni a szív egészségi állapotát, változását, illetve az alkalmazott terápia hatásosságát! Amennyiben a mérés eredménye azt indokolttá teszi, akkor a FitLess Nutrition Clubban felhívják figyelmét a megfelelő szakorvosi ellátás igénybevételére is.

 

A Vicardio készülék a szív ingerületvezetése adataiból (EKG) 1 perc alatt úgynevezett ElektroKardioPortre-t (EKP) készít, és a szívizom állapota egy színes, háromdimenziós portré formájában jelenik meg a képernyőn. Segítségével felfedezhető az egyéni szív stressz faktor és a készülék tájékoztatást ad a szív pszichés vagy fiziológiai terhelésének mértékéről. A készülék rögzíti az összetett orvosi adatokat és pontos diagnózist, gyors eredményeket szolgáltat a szív stressz értékéről! A vizsgálat teljesen fájdalommentes!


Az ajánlat tartalmaz most egy 1 órás választható mozgásformát is a FitLess Nutrition ClubbanA mozgásforma választás és igénybevétel során a szolgáltató figyelembe veszi a szabad kapacitás adta lehetőségeket. Az egy órás foglalkozás során pl.: Office Jóga, Pilates és egyéb testkultúrával kapcsolatos mozgás vehető igénybe. 

 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A szolgáltatás beváltásának helye: 1066 Budapest, Teréz krt. 12. 6-os kapucsengő. 1. emelet/2. ajtó.


Előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: 06/20-3630-612 Demeter Attilával. A szolgáltató e-mail elérhetősége: attila.demeter@fitlessclub.hu

A vizsgálat időtartalma a kiértékelésekkel és szaktanácsadással kb. fél órát vesz igénybe. Az egy órás  mozgásforma választás és igénybevétel során a szolgáltató figyelembe veszi a szabad kapacitás adta lehetőségeket.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
FitLess Nutrition Club
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1066 Budapest, Teréz krt. 12 1.emelet. 2 ajtó. 6-os kapucsengő
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére