Mai­Kupon

Szolárium közben bőrselymesítés, egyenletes és mélybarnulás? Az UWE Triumph szoláriumban mindez lehetséges! 990 Ft-ért most féláron próbálhatod ki a belvárosban!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Eleged van abból, hogy nem barnulsz le mindenhol és egyenletesen? A szoli használata után felfrissülve, stresszmentesen és garantáltan gyönyörű bőrrel fogsz távozni. Az egyenletes és mélybarnulás mellet a gép nem károsítja ráncosítja, öregíti a bőrt. Ezt a szolárium gépet valóban érdemes kipróbálnod!

A kupon minden alkalommal a megvásárolt percek után 50% kedvezmény igénybevételére jogosít korlátlan használatra 2013 június 30-ig az UWE Triumph szolárium gépre.Az Uwe Triumph szolárium előnyei:

-feszesíti a bőrt

-nem ráncosítja, nem öregíti a sejteket

-egyenletes és mélybarnulást eredményez

-stressz mentesítésre alkalmas

Az ajánlott kezelési időtartam hetente 2 alkalommal 10-20 perc, kúraszerűen ajánlott 4-6 hétig. Az egyenletes szép barnaság mellett fiatalosan és feszes bőrrel készülhetsz a nyárra.

Szolicity Szépségszalonunkban várunk szeretettel!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon minden alkalommal a megvásárolt percek után 50% kedvezmény igénybevételére jogosít korlátlan használatra az UWE szoláriumgéphez.

Bérletekhez nem vásárolható a kupon.

Érvényes 2013 június 30-ig.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
SzoliCity Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Podmaniczky u. 5
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére