Mai­Kupon

Szőrtelenítés akció: 3 alkalom IPL végleges szőrtelenítés (hónalj, vagy bikini vonal, vagy bajusz+áll) 18000 Ft helyett 9000 Ft.-ért a Belvárosban!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Zavaró a szőrzeted, fájdalmas a szőrtelenítés, unod az állandó macerát? Próbáld ki az IPL szőrtelenítés kuponjainkat, amivel elérhető áron véglegesen szőrtelenítünk.Német Smartpuls IPL szőrtelenítő géppel dolgozok, ami Németországban  2008-ban az év kozmetikai gépe volt. Az egyik legmodernebb IPL villanófényes technológiával működő fájdalommentes, tartós és végleges szőrtelenítő eljárás.IPL szőrtelenítés:


A villanófényes végleges szőrtelenítés technológia lényege a fény hőenergiájának hasznosítása. Ezt a gép a szelektív photothermolízis útján fejti ki, vagyis a villanás hatására a széles spektrumú, intenzíven pulzáló fény, a bőrünk, szőrünk színét adó festékvegyületben – a melaninban nyelődik el. A végleges szőrtelenítő gép által kibocsátott fényenergia átalakul hőenergiává. A melanin a hőt leadja a szőrt képző mátrix sejteknek, melyek ennek hatására elroncsolódnak, azaz a fehérjéik kicsapódnak. Ennek következtében a szőrök kihullnak és nem nőnek vissza. Mindeközben a környező szövetek nem hevülnek fel, és nem sérülnek meg. A végleges szőrtelenítés kezelés sorozata, akkor lehet hatékony, ha ismerjük a szőr növekedési ciklusát.

A szőrtüszőt elpusztítani, a szőrt véglegesen kiirtani csak a növekedési fázisban lehet az aktív mátrix sejtek miatt.
Ha ebben a fázisban a megfelelő erősségű villanófény éri a szőrtüszőt, akkor a szőrtüsző tartósan megsemmisül, ezt nevezzük végleges szőrtelenítésnek. A jelenlegi klinikai vizsgálatok alapján, a növekedési fázis 3-4 hetente ismétlődik, ez a háton 6 hét is lehet. A többi szőrszál, amíg nem kerül a növekedési fázisba, fokozatosan puhul, vékonyodik, világosodik. A végleges szőrtelenítés kezeléssorozat végén a szőrtüszők 80-90%- a károsodik.

Amit még tud a gép:

Akne kezelés:
Leviszi a gyulladást, elégeti a baktériumokat. Homogén bőrfelületet kapunk.

Hajszálérkezelés:
Szétrobbantja a hemoglobint és megszűnteti a kis hajszálereket.

Arcfiatalítás:
Olyan fényskálán dolgozik, ami a kollagén termelést segíti elő. Apróbb mimikai ráncok teljesen kisimulnak.
Németországban ez a fő tevékenység.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. február 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon kizárólag szombati napokon használható fel 10.00-18.00 között!

Telefonos bejelentkezés szükséges!

Szőke Hajnalka 06-20-770-3143

Tel.:06-1-266-0023

Időpont lemondást csak 24 órával a megbeszélt időpont előtt tudunk elfogadni. Le nem mondott időpontnál sajnos a kupont beváltottnak tekintjük!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Parisi Beauty
Telefon
Szolgáltatás helye
1051 Budapest, Párizsi u.6/b.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére