Mai­Kupon

Kategóriák

Szüntesse meg fájdalmait egyszerűen és hatékonyan bütyökkorrektor segítségével, BioPalace webáruház kínálatából most 2.400 Ft-ért! Foglalja le kuponját most 480 Ft-ért, a fennmaradó 1.920 Ft-ot pedig fizesse a szolgáltatónál!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Ezzel az egyszerű és hatékony termékkel a  bütyök okozta fájdalmaktól szabadulhat meg!  


Mindenki lába megérdemli a gondoskodást, hiszen egész nap terheljük lábainkat, viszont sokszor elhanyagoljuk ezt a testrészünket. Legtöbbször csak akkor foglalkozunk vele, ha fájdalommal jelzi lábunk, hogy nem gondoskodtunk róla megfelelően. Mi a bütyök? A csontdeformáció (halux valgus), néples nevén bütyök, amely a nagylábujjat úgy elferdíti, hogy az nem követi az anatómiai-fiziológiai szempontból normálisnak tekintett irányt.


Anyaga lágy gumiból készült, nem irritálja, és nem töri a lábat. A korrektor segítségével a fájdalom teljesen megszűnik. Ez a korrektor idővel, -ez a folyamat hosszabb ideig tart- teljesen fájdalommentesen kijavítja az ujj deformációját. A csomag tartalma:1 pár bütyök korrektor. Elegendő, ha a korrektort a lábujjai közé teszi, az azonnal a megfelelő helyzetbe állítja a nagyujjat, és már ez enyhíti a fájdalmat.

 

A csont deformáció megszüntetéséhez idő kell, de ha elmúlik, attól kezdve teljesen gondtalanul lépegethet. Helyezze a korrektort az öregujj és a mellette levő ujj közé tesszük és szabaduljon meg a fájdalomtól. Javasoljuk hogy a terméket ne lábbelibe használja. Legjobb éjszaka és a pihenési időszakban használni. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Amennyiben személyesen szeretné átvenni a terméket akkor erre egy előre egyeztetett időpontban van lehetősége.  Személyes átvételnél előzetes egyeztetés szükséges a 06-20/924-4928 -as számon!

A szolgáltató e-mail címe: docibandi@gmail.com 

Amennyiben Önnek nincs lehetősége arra, hogy személyesen vegye át a terméket akkor POSTAI UTÁNVÉTELLEL juthat a termékhez. (Az utánvétel díja 1.500 Ft.) Ebben az esetben kérjük, hogy a pontos kiszállítás érdekében a docibandi@gmail.com címre küldjön egy e-mailt mely tartalmazza a kuponkódot, a kiszállítás pontos címét -irányítószámmal együtt, a címzett pontos nevét és azt hogy a MaiKupon oldalon vásárolta meg a terméket! A szolgáltató felé fizetendő 1920 Ft ebben az esetben a szolgáltató által megadott számlaszámra fizetendő. Kérjük, hogy mindenképpen egyeztessen a szolgáltatóval előtte a 06/20-924-4928 -as számon!


Szállítási idő: A kupon hirdetés lejárta után 10 nappal. Egy vásárló bármennyi kupont vásárolhat saját részre és ajándékba is!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Elit Online Kft.
Cég
Biopalace webáruház
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1138 Budapest, Faludi u. 6/b
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére