Mai­Kupon

Szuper-hidratáló Helia D narancszselés arcvasalás + ajándék szemöldök, vagy bajusz gyantázás 1.490 Ft-ért, 3.250 Ft helyett!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Exclusive arcápolás minden nőnek! Legyen sima és feszes arcbőre! Erről most a Kála Szépségstúdió gondskodik 2 kezeléssel: arcvasalás + A Helia D narancszselé hatóanyag bejuttatás. 
Az arcvasalásról:
 
A gép max. 50 celsius fokon dolgozik, ezzel elősegíti a nagy molekulájú kozmetikai készítmények intenzívebb bőrbejutását.
 
Ránckezelésre, és hatóanyag bevitelre alkalmas.Lehetővé teszi a hatóanyagok gyors, és eredményes felszívódását a bőrbe.A vér és nyirok keringés fokozódik,a pórusok kitágulnak. Hő hatására az anyagcsere folyamatok intenzívebben működnek,az építő folyamatok kerülnek előtérbe.A bőr alatti kötőszövetben a kollagén rostokat termelő fibroblasztok is aktivizálódnak,növelve ezzel a hosszú láncú,egészséges kollagén rostok arányát.
 
A Helia D narancszseléről:
 
Az illóolajos zselétől szinte újjáéled a fáradt bőr. A szuperhidratálást a Hydromanil nevű növényi hatóanyag komplex biztosítja. A Hydromanil a tarafából készül. Hatása gyors, intenzív ugyanakkor tartós, mivel a hámréteg mélyebb rétegeit is hidratálja. Regeneráló hatású és egyben hihetetlen energiával tölti fel a bőr felszínét. Kellemes narancsolaj tartalma nyugtató, stressz oldó hatású. Minden bőrtípusra ajánlott!
!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes bejelentkezés szükséges!
Maximum 10 perces késést fogadunk el!
Lemondást, és új időpont egyeztetést csak 24-órával a megjelölt eredeti időpont előtt tudunk elfogadni!
Telefonos bejelentkezés: Sebők Henrietta 0620-403-4033
Nyitvatartás: H-Sz: 10:00-20:00
 
 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kála Szépségstúdió
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1089 Budapest, Kálvária u. 3
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére