Mai­Kupon

Szűrjön ki közel 50 betegséget! Betegségfelderítés: komplex laborvizsgálat a rejtőzködő betegségekre, kiértékeléssel kedvező áron 19 990 Ft-ért a Gellért Medical Laborban, Budapesten! Felhasználható: 2020. december 6-ig!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ez a csomag 25 éves kor felett ajánlott éves szintű felmérés, melyet most személyre szabott kiértékeléssel kapsz meg a Gellért Medical Labor szakembereitől.
Ezen túl pedig egy olyan látványos leletmagyarázót is, amivel Te magad is tisztában leszel, melyik vizsgálat mire való.A méltán népszerű vizsgálati csomag olyan paramétereket tartalmaz, amivel közel 50 betegség szűrhető ki alap szinten. Ilyenek többek között az anyagcsere zavarok, (ebbe aztán sok minden belefér ) vérszegénység, vashiány, gyulladások, ízületi problémák, máj és veseműködési zavarok, epe-, és hasnyálmirigybántalmak, szív és érrendszeri kockázatbecslés, pajzsmirigy működési probléma, vérképzőrendszer kóros folyamatai, húgyúti gyulladások, Streptococcus fertőzés, bélrendszeri daganatszűrés, autoimmun folyamatok. Továbbá a vérnyomás mérés, a testsúly, testmagasság, haskörfogat ismeretében már igen komplex eszköz áll rendelkezésre, hogy labor szakemberei végső szakvéleményt adjanak a páciens állapotáról. Figyelem: diagnózis felállítás, kezelésre vonatkozó javaslat nem történhet, hisz laboratóriumokban erre nincs mód, de a kapott részletesen kiértékelt leletben iránymutatót és tanácsot is kapnak. A részletes leletmagyarázó pedig egy több színes oldalas dokumentum, mellyel a kapott vizsgálatok grafikai ábrázolása, és azok magyarázata is egyértelművé válik. A laboratóriumi vizsgálatok értékelése minden esetben a páciens anamnesztikus adataiból, jelen panaszaiból és a laborvizsgálatok alapján történik. Egy-egy eltérő értéket nem lehet / szabad kiemelni, véleményezni, azt mindenkor az egész egységet figyelembevételével értékelik. Részletes leírást kap mindenről a páciens. 


Nem kell rendelőről-rendelőre, orvostól-orvosig szaladgálnod, beutalókkal bűvészkedned ahhoz, hogy megtudd van-e benned lappangó kór.

A Gellért Medicalban egy helyben, egy alkalommal, sorban állás nélkül elvégeznek minden szükséges vizsgálatot, a leleteket pedig 15 napon belül e-mailben kapod meg.

Természetesen rögtön észlelt probléma esetén az orvosláshoz szükséges útmutatással azonnal ellátnak.
A professzionális, sok fontos tényezőre kiterjedő vizsgálat közelebb vihet Téged az abszolút egészséges élethez.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. december 6-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: komplex laborvizsgálat a rejtőzködő betegségekre, kiértékeléssel kedvező áron 19 990 Ft-ért

A csomag teljes tartalma eszközös/ műszeres beavatkozás nélkül:
teljes vérkép (benne fehérvérsejt, vörösvértest, hemoglobin, hematokrit, trombocita, a fehérvérsejtek százalékos és abszolút arányainak eloszlása, vörösvérsejt indexek)
májfunkció (GOT, GPT, GGT, alkalikus foszfatáz, LDH)
vesefunkció (karbamid, kreatinin, eGFR)
Zsír panel (koleszterin, triglicerid, HDL, LDL)
Vércukor
Húgysav
Amiláz
Összfehérje
Albumin
Vas
Transzferrin
TSH
Süllyedés
ANA szűrés
CRP
AST
RF - Reuma faktor
Vizeletvizsgálat üledékkel
Székletvér teszt

A leletet 15 munkanapon belül e-mailben küldjük kiértékelve.

FONTOS
A vérvételre kizárólag ONLINE lehet időpontot foglalni. Sem e-mailben, sem telefonon!
Minden fontos információt a bejelentkezés után automata visszaigazoló e-mailben kapnak meg a páciensek.
A vérvételre éhgyomorra kell érkezni, valamint hozni kell a székletmintát a vizsgálat napján. Amennyiben nem hozza, későbbiek folyamán azt leadni nem lehet.

A kupont KINYOMTATVA kell elhozni, ugyanis 30 évig őriznünk kell azt a hatályos egészségügyi törvények alapján. A nyomtatás helyszínen: 500 Ft, ugyanis ez nem tartozik a feladataink közé.
Az időpontot 3 munkanappal előbb kérjük lemondani. Amennyiben ez nem történik meg, vagy a vizsgálaton nem jelenik meg, a következő alkalommal 5 000 Ft felárral kell számolni.
Időpont módosítást két alkalommal fogadunk el, ezután nem tudjuk fogadni, és kuponja felhasználásra kerül.
Kuponos szolgáltatás keretén belül elsőbbségi, sürgősségi vizsgálatra nincs lehetőség. Ha mégis mielőbb szüksége van a leletre, kérjük olvassa el szabályzatunk erre vonatkozó részét.

Az ajánlat felhasználható: 2020. december 6-ig, előzetes időpont egyeztetés szükséges mielőbb!

Előzetes online bejelentkezés kizárólag: http://idopont.gellertlabor.hu/ oldalon keresztül, telefonon nem lehetséges!

Érdeklődés minden nap 14:00-15:00 óra között. A leletek 10-15 munkanapon belül készülnek el, melyet e-mailben kap meg. Amennyiben valakinél az eredményei alapján sürgős ellátásra van szükség, akkor mihamarabb megküldik az eredményt.

Előfordul időnként, hogy a leletkiadási határidő csúszik. Ebben az esetben értesíteni fogjuk Önt!

Amennyiben Ön csak érdeklődni szeretne vizsgálatokkal kapcsolatban, akkor azt minden esetben e-mail formában tegye! Napközben laboratóriumi munka folyik. Igyekszünk a lehető leghamarabb Önnek megfelelő és kielégítő választ adni. E-mail cím: info@gellertlabor.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Gellért Medical Labor
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1114 Budapest, Kemenes u. 4. fszt. 4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére