Mai­Kupon

Talp masszázs a belvárosban 5 alkalmas bérlet: 12 500 Ft helyett 6 250 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A reflexzóna-terápia képes szabályozni a test funkcióit. Ez a kezelés is - mint sok más természetgyógyászati kezelés - abból indul ki, hogy a testet egy egésznek kell tekinteni.

Mozgósítja a szervezet öngyógyító erőit, helyreállítja és serkenti a testnedvek keringését (vér- és nyirokkeringés),fokozza az immunitást, elősegíti a salakok és méreganyagok kiürülését. Csillapítja a különböző fájdalmakat, oldja a testi-lelki feszültséget.Általánosan sok esetben kezelhetünk talpmasszázzsal, mivel a láb olyan, mint egy radarközpont amelyen keresztül számos szerv és testfunkció befolyásolható. A kezelés tulajdonképpen energia-egyensúlyt teremt.


Reflexpontok egyik mikroterülete a talpon található. Az állapotfelmérésnél a terapeuta páciens egyes lábzónáin tapasztalt érzékenységből következtet a test állapotára. Különböző nyomáserősségű masszázson keresztül indítják meg a test öngyógyítását.


Ősi keleti eljárás, melyet a szervezet szabályozási (regulációs) rendszereinek befolyásolására ajánlunk. Kiválóan alkalmas a fáradt lábak kezelésére is mely kihat az egész testre. hagyományos kínai orvoslás szerint ugyanis az egyes talpi zónákon keresztül befolyásolhatóak a szervek működése.


A kezelés időtartama: 5 x 25 perc.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 20/ 9821821

A kezelés időtartama: 5 x 25 perc.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Egészségforrás Stúdió
Cég
Relax Szállás KFT
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1067 Budapest, Szondi utca 21
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére