Mai­Kupon

Talp masszázs az egészségért 1490,-Ft a belvárosban!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A Corvin negyednél exluzív szalonban 1 alkalmas reflexológiás,méregtelenítő talp masszázs

mindössze 1490,-ért.

  
Talp masszázs az egészségért:
A talp mikro rendszer, mely visszatükrözi szervezetünk jelen állapotát. A masszász alkalmával a felmenő csatornákon keresztül (idegvégződések, energiapályák) bizonyos zónák ingerlésével ingerület keletkezik, mely eljut a cél szervhez és a nyomás hatására egyszerű reflexet váltunk ki belőle. Beindul az egészéget megtartó életerők serkentése, a szervek fokozott működése, az öngyógyítási folyamat. A kezelések alkalmával a méregtelenítendő szervekre hatva jobb lesz a vér és nyirok keringés, fokozódik a méreganyagok kiválasztása, az anyagcsere folyamatok felgyorsulnak. Feszültség oldó hatás: stressztől, lelkimérgektől, a szervezet ellazítása és a pozitív energia bejutása révén szabadulhatunk meg.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés: Varga Ildikó 06/70/3763947

www.chocorange.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Varga Ildikó
Cég
ChocOrange Szalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1083 Budapest, Práter u.23.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére