Mai­Kupon

Talpi szemölcsök, benőtt körmök, repedezett sarok és bőrkeményedés eltávolítás 1-1,5 órás komplett gyógypedikűr kezeléssel 15 perces talpmasszázzsal és SPA kezeléssel a Perfect Island Testkezelő Stúdióban most 3000 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A gyógypedikűr, az esztétikai pedikűrrel szemben a lábápolásnak az egészségügyi része. Az eljárás során eltávolításra kerülnek a benőtt körmök, tyúkszemek, talpi szemölcsök és bőrkeményedések.
A láb egy speciális kezelés során szinte teljesen megújul, felfrissül és hatására csökkenhetnek az Ön panaszai, fájdalmai. A kezelés része egy 15 perces vádli és talp masszírozás és SPA kezelés is mély hidratátással és peelingezéssel!  • A gyógypedikűr eljárás segítségével olyan esztétikai problémák szüntethetőek meg melyek megkeseríthetik a mindennapokat és zavaróak lehetnek a napi élet során.
  • A gyógypedikűr kicsit bonyolultabb ápolást jelent mint az esztétikai pedikűr. Itt olyan problémákat kezelnek mint a körömbenövés, a tyúkszem eltávolítása illetve a talpon, talpi szemölcsök eltávolítása, sarkon lévő bőr tisztítása és kezelése. 
  • A hagyományos gyógypedikűr eljárás mellet, most az ajánlat tartalamaz egy SPA kezelést is, mely során mély hidratátás, peelingezés történik. A bőr letisztítása után apró, gömbölyű szemcséket tartalmazó peelinggel masszírozzák át a bőrt, így elősegítk, hogy az elhalt hámsejtek leváljanak, a bőr anyagcsere folyamatai beinduljanak és ettől a bőr felfrissüljön, levegőhöz jusson. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

  • A kupont beválthatod a Perfect Island Testkezelő Stúdióban!
  • Előzetes bejelentkezés szükséges az alábbi telefonszámon: 06/30-211-5258, keresd Edinát
  • Az eljárás során a legminőségibb termékeket használják fel.
  • Vásárlóként egy kupont vásárolhatsz, egyet pedig ajándékba.
  • Amennyiben a kuponbeváltásra egyeztetett időponttól szeretne eltérni és azt a szolgáltatóval nem egyezteti le a beváltás előtt 24 órával, akkor a szolgáltató kuponját beváltottnak tekinti. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szabó Edina
Cég
Perfect Island Testkezelő Stúdió
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1132 Budapest, Visegrádi u. 60.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére