Mai­Kupon

Talpi szemölcsök, benőtt körmök, repedezett sarok és bőrkeményedés eltávolítás, komplett gyógypedikűr a Perfect Island Testkezelő Stúdióban most 2500 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A gyógypedikűr, az esztétikai pedikűrrel szemben a lábápolásnak az egészségügyi része. Az eljárás során eltávolításra kerülnek a benőtt körmök, tyúkszemek, talpi szemölcsök és bőrkeményedések.

A láb egy speciális kezelés során szinte teljesen megújul, felfrissül és hatására csökkenhetnek  panaszai, fájdalmai.A lábaink ápolása sokszor háttérben szorul és csak akkor jövünk rá, hogy mennyire fontosak ezek a testrészeink is, ha kellemetlen fájdalmat okozz egy tyúkszem, talpi szemölcs vagy benőtt köröm. A gyógypedikűr segítségével ezeket a problémákat lehet kiválóan orvosolni! A gyógypedikűr eljárás segítségével olyan esztétikai problémák szüntethetőek meg melyek megkeseríthetik a mindennapokat és zavaróak lehetnek a napi élet során.

A gyógypedikűr kicsit bonyolultabb ápolást jelent mint az esztétikai pedikűr. Itt olyan problémákat kezelnek mint a körömbenövés, a tyúkszem eltávolítása illetve a talpon, talpi szemölcsök eltávolítása, sarkon lévő bőr tisztítása és kezelése.

A kezelés folyamata: Gyógynövényes lábfürdő, fertőtlenítés, szemrevételezés, steril szerszámokkal a feleslegek eltávolítása és finomítás csiszoló géppel, krémezés. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 21-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon beváltható a Perfect Island Testkezelő Stúdióban!

Előzetes bejelentkezés szükséges az alábbi telefonszámon: 06/30-211-5258, keresd Edinát

Az eljárás során a legjobb minőségű termékeket használják fel. Vásárlóként egy kupont vásárolhatsz, egyet pedig ajándékba.

Amennyiben a kuponbeváltásra egyeztetett időponttól szeretnél eltérni és azt a szolgáltatóval nem egyezteted le a beváltás előtt 24 órával, akkor a szolgáltató kuponodat beváltottnak tekinti. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szabó Edina
Telefon
Szolgáltatás helye
Budapest, Visegrádi u. 60.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére