Mai­Kupon

Kategóriák

Talpi szemölcsök, gombás és benőtt körmök, repedezett sarok és bőrkeményedés eltávolítás, hogy garantáltan megszabaduljon panaszaitól és fájdalmaitól! 1-1,5 órás gyógypedikűr kezelés az Oktogonnál, most 2490 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A gyógypedikűr a lábápolásnak az egészségügyi része. Az eljárás során eltávolításra kerülnek a benőtt körmök, tyúkszemek, talpi szemölcsök és bőrkeményedések, valamint a gombás köröm okozta problémákat is kezelik. A láb szinte teljesen megújul, felfrissül és hatására csökkenhetnek az Ön panaszai, fájdalmai. A gyógypedikűr eljárás segítségével olyan esztétikai problémák szüntethetőek meg melyek megkeseríthetik a mindennapokat és zavaróak lehetnek a napi élet során. A lábaink ápolása sokszor háttérben szorul és csak akkor jövünk rá, hogy mennyire fontosak ezek a testrészeink is, ha kellemetlen fájdalmat okozz egy tyúkszem, talpi szemölcs vagy benőtt köröm. A gyógypedikűr segítségével ezeket a problémákat lehet kiválóan orvosolni a gyakori és kellemetlen körömgomba tüneteivel együtt! 


A kezelés folyamata: Gyógynövényes lábfürdő, fertőtlenítés, szemrevételezés, steril szerszámokkal a feleslegek eltávolítása és finomítás csiszoló géppel, krémezés. A lábápolás során mindennapos probléma a sérült, deformált és gombás köröm. Ennek elkerülése érdekében az otthoni lábápolás mellett a pedikűrös hozzáértő kezelése is nagyon fontos. Mivel a lábkörmök hónapokig vastag cipőbe vannak zárva ezért gyakran szárazak és töredezettek, a köröm megkeményedik. Idősebb embereknek a vérellátás ingadozása, valamint cukorbetegség következtében megnő a gombásodás veszélye , de pedikűrös által rendszeresen végzett kezeléssel ez megelőzhető. 

 

Miért fontos a benőtt köröm kezelése? A betegség lényege, hogy a körömszél a körömsánc alá nő, azt maga előtt mintegy „felgyűri”. Az állandó mechanikus irritáció miatt a körömsánc túlnő (hypertrophisal), a szöveti tasakban szinte törvényszerűen gyulladás is keletkezik. A betegek a körömszél fájdalmas duzzanatáról, vadhús képződéséről, a köröm alóli gennycsorgásról számolnak be. A fájdalom eleinte csak bizonyos helyzetekben, irritáció során jelentkezik,majd a gyulladás felléptekor állandósul. A gyulladás szerencsére szintig mindig csak a körömszélt érinti, tovább a lágyrész terülteire ritkán terjed.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat az Akvamarine Természetgyógyász Központban vehető igénybe!


Előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: 06-70/388-1483. Keresse Páhány Beátát.


A szolgáltató tömegközlekedéssel és gépjárművel is könnyen megközelíthető!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Gyógypedikűr-Páhány Beáta
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1067 Budapest, Teréz körút 25. 1/11
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére