Mai­Kupon

Kategóriák

Tanuld meg a házi kenyér, kovász, vaj készítésének csínját-bínját főzőklubunkban, kis létszámú csoportokban, most 7.500,-Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Gondoltál már arra, hogy otthon, egészséges alapanyagokból készítsd el saját házi kenyeredet?

Ha még csak kacérkodsz a gondolattal, akkor segítünk elindulni az úton, hogy konyhádat némi kitartás és egy kis kreativitás után elárassza a frissen sült kenyered illata. 

A kézműves ételek és italok mellett az otthoni kenyérsütés is kezd újra divatba jönni. Nem csak azért, mert jó móka és nosztalgiaidézés, hanem mert - kihagyva a felesleges és egészségtelen adalékanyagokat -  te állíthatod össze az alapanyagokat és összetevőket  a saját ízlésedhez mérve.
Dagasztás és kovászkészítés ide, vagy oda, a kenyérsütés maga nem feltétlenül időigényes folyamat.  Valójában az előbb említett két dolog az, ami munkával jár – a bekevert tészta ezután magától megkel, a sütő pedig elvégzi helyettünk a további folyamatok oroszlánrészét.

Egész estés főzőklubunk alkalmával az alábbi finomságokat fogjuk elkészíteni:

  • Házi kenyér
  • Házi vaj
  • Házi sajt
  • Házi joghurt
  • Kovász

Hogyan fogjunk hozzá?

A tudnivalók első pontja ugyanannyira fontos, mint a jó kenyered alapja – ez pedig a liszt.

Manapság rengeteg liszt közül válogathatunk különböző jelölésekkel, de semmiképp sem hagyományost válasszunk alapul.  A búzalisztek közül a BL-80-as jelölésű fehér kenyérlisztet, vagy a BL-112-t, vagyis félfehér kenyérlisztet érdemes megvásárolni.   Sok hipermarketben található már kifejezett kenyérlisztre nevezett termék, de az egészséges táplálkozás hívei válogathatnak a rozsliszt, durumliszt, grahamliszt között is.

Az egyszerű kenyérhez nem is kell több, mint liszt, só, víz és élesztő,  ajánlható egy csipet. Esetleg a kovász, amit saját magad is el tudsz készíteni egy kis odafigyeléssel.  Bár a legtöbb biobolt polcain megtalálható az előre elkészített kovászpor, saját kovászt is készíthetünk, akár élesztőmentesen.  A kenyér könnyebb állagú, jellegzetes ízű és illatú lesz, sőt, sokkal tovább megőrzi frissességét. 

Hogy legyen mit kenyérre kenni…

Ha már kicsit belejöttél, engedd szabadon a fantáziádat és kísérletezz az összetevőkkel, ízesítsd tésztádat fűszerekkel, magvakkal, és, hogy még finomabb legyen a végeredmény, készíts hozzá házi vajat is.  Ehhez csupán jó minőségű házi tejszínre, egy kis türelemre, és habverőre van szükséged.

Ha nem mered egyedül…

Gyere el kiscsoportos főzőklubunkba és nyerj betekintést az egészséges alapanyagokból készült házi kenyér, házi kovász és házi vaj elkészítéseinek fortélyaiba. Segítünk abban, hogy egészséged érdekében minden nap ízletes és káros anyagoktól mentes ételeket tudj elkészíteni.

Az EASE Therapy elsősorban azért jött létre, hogy egy szakmai stáb segítségével kiegészülve segíthessen azoknak, akik változtatni akarnak addigi megszokott, egészségtelen életmódjukon.
Kiscsoportos főzőklubjaikba Téged is várunk szeretettel, ha érdeklődsz az egészséges ételek elkészítésének összes csínja-bínja iránt.

Az EASE Therapy Főzőklubját az egészséges ételek barátain kívül ajánljuk cukorbetegeknek, életmódváltóknak!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon 2015. október 31-ig használható fel, előzetes telefonos bejelentkezés szükséges a 70/299-6299 telefonszámon!

 

A kupon megvétele után vedd fel a kapcsolatot a szervezővel - Ízbisztró - és biztosíts helyed a tanfolyamon, telefonszám 70/299-6299. Kérdéseidre szívesen válaszolunk az alábbi email címen: hello@easetherapy.hu. 

 

Fontos:

 

- Bejelentkezésnél küld meg kuponod kódját. 

 

- Lemondás kezdés előtt 10 nappal lehetséges.

 

- Hozz magaddal 2 db befőttesüveget.


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
EASE Therapy
Cég
Villa Goti Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1015 Budapest, Batthyány u.15.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére