Mai­Kupon

Tanuld meg, hogy hullámozzon a tested és hogy rázd magad bátran a bulikban! Salsa con Reggaeton workshop a Kék Duna Tánciskolában március 23-24-ig 13.990Ft helyett 6.980Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!"Egy hétvége alatt megtanulhatod hogyan táncolj a klubok legpörgősebb zenéire, és azt is, hogyan fűszerezd a salsa táncod egy pár dögös mozdulattal! Kezdő és gyakorlott táncosoknak is ajánljuk a programot, hiszen nem csak mozdulatokat, és mozdulatsorokat tanulunk majd, hanem főként stílust, izolációkat. Lányoknak lágy csípőmozdulatok, elegáns karmozdulatok, a fiúknak pedig férfias kiállás!"Az időpont március 23-24. 10 órától 3 x 1.5 óra, az órák között szünetekkel.

Reggaeton a XXI. század legújabb zenei és táncos stílus irányzata, reform értékű, mára az egész világot megmozgató „piszkos tánc”. Világhódító körútja már évekkel ezelőtt elkezdődött, Kubából elindulva Puerto Rico-n át mára már hazánkba is eljutott a gyakran „latin hip-hop”-nak csúfolt táncstílus. A Reggaeton földet dübörögtető zenéjére a latin-amerikai táncok mozdulatai keverednek a hip-hoppal, ami a minden ízületet megmozgattató, a latin klubok legmodernebb, legfeketébb és legközkedveltebb sikertáncát eredményezte. Mozgásvilágának a csípő- és a mellkas ritmusos rázása a fő jellemzője, akár megduplázva a zene alapütemét, azonban nem veti meg a afro és a jazz jellegzetes vonásait sem.

Salsa con Reggaeton  vagy Salsaton a kubai salsa és a reggaeton keveréke, a legifjabb újonc a „családban”. A dallam elsősorban salsa, ami a reggaeton alapütemével keveredik (dem-bow), és néha rappel is színezik.  A legtöbb zene azonban a két stílus valódi fúziója. A salsa alapjait, lábtechnikáit, kézmozdulatait a reggaeton hihetetlen dinamizmusával, változatosságával és lendületével varázsolja színesebbé, és ezáltal élvezhetőbbé a táncot. Magasabb szinten akrobatikus mozdulatokat is „elbír” a stílus.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. március 23-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!


Előzetes regisztráció szükséges a: kekdunatanc@t-online.hu címen.


Tel: 20/945-8521 Tóth Attila

 

Cím: 1074 Budapest, Dohány utca 82. (bejárat a Hársfa utca felől)


Személyenként 2, ajándékba 2 kupon vásárolható az ajándékozottak nevére!

 

Nézd meg tánciskolánk bemutatkozó videóját a www.kekdunatanciskola.hu címen!

 

 


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kék Duna Tánciskola
Cég
Tóth Attila Ferenc ev.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, Dohány u. 82.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére