Mai­Kupon

Tanulj meg táncolni 1 hét alatt!
Intenzív kezdő társastánc tanfolyam július 2-6-ig (hétfőtől péntekig) most csak 6.000Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Egy tánciskolában nemcsak a különféle lépéseket lehet elsajátítani, hanem a civil életben is hasznos tulajdonságokkal lehet felvértezni magunkat, például magabiztosságot, kitartást és alázatot is tanul az ember. A társastánc másik előnye,hogy megtanulunk figyelni a másikra is!tánciskola Budapesten, a Blaha Lujza térnél 1999 februárjában nyitotta meg kapuit a táncolni szerető emberek előtt, hogy a táncoktatás méltó helyre találjon itt.

Szerettünk volna egy olyan tánciskolát kialakítani, ahová a tánc és tánctanárok, a jó zene, a barátságos, táncolni vágyó emberek, a vidám programok miatt visszavágyik az, aki már egyszer ellátogatott hozzánk. Ahol a közös téma a tánc kapcsán könnyű új barátokra találni.

A tánciskola az optimális tánc oktatás érdekének szem előtt tartásával készült (légkondicionált, parkettás táncterem, a hosszanti és a rövid oldalán végig tükör, satelit hangrendszer a tökéletes tánczenei hangzásért, hangulat fények), ahol a tánctanfolyamok ideális környezetben zajlanak. Tánciskolánkban ezen kívül egy hangulatos társalgóval helyet biztosítunk a táncóra előtti vagy utáni beszélgetéseknek illetve a baráti társaságok egyéb összejöveteleinek is.

 A Kék Duna Tánciskola tánctanárai a táncoktatást hivatásuknak tekintik, nem csak az adott tánc maximális ismerete, de a tánc oktatásának magas szintű tudása is alapkövetelmény. A kezdő társastánc tánctanfolyamon tanult táncok az angol keringő, cha-cha-cha, rocky, tangó, bécsi keringő, blues, rumba. Ezen táncok alaplépéseit, alapfiguráit tanuljuk meg a kezdő tanfolyamon. Ezen tudással felvértezve a táncos rendezvényeken (akár esküvődön) bátran kiállhatsz a parkettre. Egyedül álló módon a tánciskolánk honlapján (bejelentkezés után), a társastánctanfolyam időszakában videón, órára lebontva megnézheted a tanult táncok figuráit, így két óra között is mindig lesz lehetőséged feleleveníteni a tanultakat. Ez a lehetőség az intenzív kurzuson résztvevők számára nyár végéig áll fenn

 

Egyes csoport:     18.00-20.00-ig.

Kettes csoport:    20.00-22.00-ig.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. július 2-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!


Helyfoglalás a kekdunatanc@t-online.hu email címen.


Tel: 20/945-8521 Tóth Attila


Cím: 1074 Budapest, Dohány utca 82. (bejárat a Hársfa utca felől)


Nézd meg tánciskolánk bemutatkozó videóját a www.kekdunatanciskola.hu címen!


1 személy saját részre 1, ajándékba 1 kupont vásárolhat!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kék Duna Tánciskola
Cég
Tóth Attila Ferenc ev.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, Dohány utca 82.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére