Mai­Kupon

Tanulj meg táncolni, később még jól jöhet! Nálunk te adod a ritmust. Most csak 1386 ft-ért, 61% kedvezménnyel!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A tánc párban jó, de a pasid hallani sem akar csoportos riszálásról? Ha barátnőiddel szórakozni mész, te többnyire a pultot támasztod, mert nem vagy egy Ginger Rogers? Ismerünk gyógyírt mindkét bánatra! Tanulj meg táncolni a Yourdance segítségével - online!A Your Dance Online Tánciskola szolgáltatása kreditrendszerben működik. Az akciós csomag 7 db kreditet foglal magában, ami elegendő két általad választott táncstílus kezdő és haladó szintű táncoktató videó megtekintéséhez, elsajátításához. De lehetőséged van bármely stílusra, és nehézségi szintre is felhasználni. Bármely stílust is választod, azt korlátlan ideig megnézheted, tanulhatsz belőle, akár ráérsz később is elkezdeni, vagy folytatni, itt Te irányítasz! Kedvezményes áron csak itt és most tudod megvásárolni kuponodat, amit 2012. március 5. - 2012. április 16.-ig beváltasz nálunk. Először regisztrálj a www.yourdance.hu -n. Aztán arról az email címről, amivel regisztráltál nálunk, küld el a kuponodat az info@yourdance.hu ra. Ezt követően, mi 24 órán belül feltöltünk 7 db kredittel. Ilyen egyszerű és már kezdheted is a tánctanulást ott, ahol neked a legkényelmesebb.

Szerezd meg a krediteket, hogy most vagy akár később kéznél legyenek.

 

Your Dance Az első Online tánciskola Magyarországon!
"élmények iskolája az otthonodban, élmények az életedben"

 

Miután regisztráltál és bejelentkeztél az oldalra teljes értékű koreográfiákat bemutató
táncoktató videónk segítségével azonnal elkezdheted a tánctanulást a Your Dance online
tánciskolában. Sikerekben lesz részed, miután az itt megtanult trendi táncokat bemutatod a
kedvenc táncos szórakozóhelyeden, vagy bárhol máshol.

Hozzánk bármikor visszajöhetsz gyakorolni és új táncokat tanulni, mert a kreditekkel
kiváltott videóid bejelentkezés után mindig elérhetőek lesznek számodra. Mi egy olyan
tánciskola vagyunk, ahol a Te online tánctanárod segítségével könnyen, gyorsan elsajátíthatod a trendi tánckoreográfiákat. Stílusainkat tekintve megtalálhatod, mind a Disco táncot, Mai slágereket, Salsa táncot, Hip-hop-ot, és a 80-90 évek slágereit is. Erezd jól magad, ez a legfontosabb!

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. április 16-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Kedvezményes áron csak itt és most tudod megvásárolni kuponodat, amit 2012. március 5. - 2012. április 16.-ig beváltasz nálunk. Először regisztrálj a www.yourdance.hu -n. Aztán arról az email címről, amivel regisztráltál nálunk, küld el a kuponodat az info@yourdance.hu -ra. Ezt követően, mi 24 órán belül feltöltünk 7 db kredittel. Ilyen egyszerű és már kezdheted is a tánctanulást ott, ahol neked a legkényelmesebb.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Your Dance
Cég
Your Dance Kft.
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére