Mai­Kupon

Kategóriák

Tárgyalna de nincs hol? Tárgyaló terem bérlés 2 órára:
5 000 Ft helyett 3 000 Ft-ért a belvárosban, az Oktogonnál. Most fizetendő: 600 Ft.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az üzleti életben ma már a mobil tárgyalás megszokott. Nem kötelező titkárnőt és nagy irodát fenn tartani ahhoz, hogy tárgyalásod sikeres legyen. Most ezzel a kuponnal Budapest egyik legszebb pontján, az Andrássy útnál kínálunk tárgyaló termet max. 5 fő részére.  Az irodáról: A Greenspaces Oktogon közösségi iroda mögött egy filozófia áll: "A GreenSpaces, komplett irodai infrastruktúra, kedvező áron, szakmai irodai környezetben, testre szabott megoldásokkal az Ön igényeinek."

 A Greenspaces-nél nem csak teljes irodát, hanem akár egy asztalt is bérelhetsz kedvező áron, úgy hogy az iroda semmilyen funkciójáról nem kell lemondanod. Nem kell saját irodát bérelned, nem kell iroda-berendezéseket vásárolj. Mi mindent elintézünk. Internet, tárgyaló, nyomtatási lehetőség, konyha, mellékhelységek, pihenőhely, saját szekrény, széf illetve ingyen tea és kávé is a rendelkezésedre áll.

 

Szervezd megbeszélésed a belváros szívébe, könnyen megközelíthető helyre az Oktogonra! Itt nem kell másra figyelned, minden feltétel adott összpontosíthatsz a mondanivalódra, a tárgyalásra. 

 

A Greenspaces-nél most különleges kedvezménnyel bérelhetsz tárgyalóhelységet!

 

 Az üzleti életben ma már a mobil tárgyalás megszokott. Nem kötelező titkárnőt és nagy irodát fenntartani ahhoz, hogy tárgyalásod sikeres legyen. Most ezzel a kuponnal Budapest egyik legszebb pontján, az Andrássy útnál kínálunk tárgyaló termet max. 5 fő részére. Az irodáról: A Greenspaces Oktogon közösségi iroda mögött egy filozófia áll: "A Greenspaces, komplett irodai infrastruktúra, kedvező áron, szakmai irodai környezetben, testre szabott megoldásokkal az Ön igényeinek."Az ajánlat a tárgyaló használatának feltételei:


A tárgyaló csak irodai tevékenységre használható (megbeszélés, előadás, tárgyalás, oktatás) és maximum 5 fő-ig. Zajjal járó tevékenység (pl. gitáróra) nem folytatható. A bérlet magában foglalja az ásványvíz-fogyasztást. A minimálisan bérelhető idő 2 óra. Az ajánlat összesen 20 kuponra van korlátozva. A tárgyalóban berendezéseiért, a tárgyaláson résztvevő személyek viselkedéséért a bérlő teljes anyagi felelősséggel tartozik. A tárgyalót bérlő személy a bérlés napján a magával hozott fényképes igazolvánnyal kell foglalását igazolja. 


 

 


 


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. május 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos vagy e-mailes időpont egyeztetés szükséges. 48 órával korábban kérjük jelezni a foglalást.

70/5196080

vagy andras@greenspaces.hu

 

H - P: 9-20

Cím: 1 em 5

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Greenspaces Tárgyalóterem
Cég
Artagroup EU KFT
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1066 Budapest, Oktogon tér 3
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére