Mai­Kupon

Társaság, tánc, pörgős zene. Salsa Tropical Tánciskola: kezdő kubai Salsa tanfolyam a belvárosban: 4 óra: 5 000 Ft helyett 2 500 Ft-ért. Az órák hétfőn, és szerdán 18.10 -19.10 óráig tartanak. Január 14 az első időpont. Autentikus, eredeti kubai salsa.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az órákon garantált:  JÓ HANGULAT - VIDÁMSÁG - KIKAPCSOLÓDÁS - ENERGIA - FITTSÉG. Nálunk az igazi kubai salsát (azaz casino-t) tanulod meg kubai tanár vezetésével! A kubai salsa a legjobb módszer a stressz elűzésére és még kondiban is tart!  Itt kapcsolatokat teremthetsz, barátokra lelsz mindezt könnyűszerrel, egy olyan mozgásforma segítségével, amely egyedül a világon szórakoztat és örömet is okoz! Autentikus, eredeti kubai salsa oktatás!Nincs partnered? Nem számít, mi azt is megoldjuk az órákon folyamatos párcserékkel!
Professzionális tanáraink és oktatási módszerünk garantálja a sikert!
A kubai salsa talán az egyik legpikánsabb, legérzékibb latin tánc, erotikus, mégis sok-sok vidámsággal fűszerezve! Nem kell semmiféle előképzettség hozzá, csak elhatározás! 
Ajánljuk mindenkinek, aki egy új, különleges és egzotikus élményre vágyik!

A SALSA DIVAT ÉS TE SEM MARADHATSZ KI BELŐLE! MI MEGTANÍTUNK!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. január 23-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos egyeztetés szükséges: 20  4479811

H-P: 12- 17 30

Bővebben: joserey.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Salsa Tropical Tánciskola
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1051 Budapest, Arany János utca 10.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére