Mai­Kupon

Kategóriák

Tartós és igényes ápolás körmeidnek! Esztétikai manikűr + francia vagy egyszínű Gel-Lac, 1190 Ft-ért a Fekete Gyöngy Szépségszalonban!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Szeretnél tartós és igényes ápolás biztosítani körmeidnek? Akkor válaszd a Gél-Lac nyújtotta előnyöket. Viseld saját körömre lakk helyet akár körömerősítő bevonatként! A Gel-Lac 3 perc alatt 100%-ban szárad! Nincs sérülés és karcolódás, mint a hagyományos lakkoknál. Az egyedi Gel-Lac egyenletes és szép színt biztosít körmeidnek! Kuponos ajánlatunk, most francia vagy egyszínű Gél Lac ajánlatra vehető igénybe. Minden hölgy álma a szép és ápolt köröm. Nyár végén különösen fontos a kezek ápolása, hiszen az uszodák, strandok vagy a tenger vize kiszáríthatja a kezeket és a körmöket. A szakszerű zselés eljárás megóvja körmeinket a sérülésektől, valamint szép és tartós lakkozást is kap a köröm. Aki még sem szeretne tartósan műkörmöt, esetleg munkája nem engedi meg a műkörmöt annak megoldás lehet a zselés lakkozás ami rövid körömre is tökéletes. Gel-Lac (zselés lakk) technológiának köszönhetően mindenkinek lehet  tündöklő körme, a gyors új technológia segítségével!A Gel-Lac lényege: a lakkozás egyszerűsége kombinálva a színes zselés műköröm tartósságával. A Gel-Lac UV lámpa segítségével 3 perc alatt 100%-ban szárazra köt, nincs sérülés, karcolódás öltözködéskor, mint a hagyományos lakkoknál. Saját köröm erősítésére is kiválóan alkalmas. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes időpont egyeztetés és bejelentkezés szükséges a szolgáltatónál az alábbi telefonszámon: 06/20-545-2830 keresd Erikát.

 

A  Fekete Gyöngy Szépségszalonban pontos címe: XVI. kerület. Hársfavirág u. 56. Terra-Zebra Lakópark. 

 

A lakóparknál parkolási lehetőség biztosított és tömegközlekedéssel is kiválóan megközelíthető. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Fekete Gyöngy Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
Budapest, Hársfavirág u. 56.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére