Mai­Kupon

Kategóriák

Tartós és szép körmök: 3 darab töltés ( S vagy M méretekben), vagy: 1 új műköröm építés + 2 töltés egyszerű díszítéssel: 17 700 Ft helyett mindössze: 7 700 Ft -ért a belvárosban. 10 000 Ft kedvezménnyel!!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Szereted a műkörmöt? Akkor most 3 alkalmat is megvásárolhatsz egyszerre. Zselés műköröm építés és töltés 2 alkalommal, vagy 3 töltés S, vagy M méretben, egyszerű díszitéssel. Ápolt tartós körmök minden nap, kihagyhatatlan kupon a szép kezek jegyében. Műköröm építésének folyamata: először a saját körmödet előkészítik a megfelelő formára. A műköröm építésnél a saját körmödet teljesen levágják, lezsírtalanítják és felbolyhosítják. Ezt speciális eszközökkel végzi a műkörmös, ami kifejezetten erre a célra lett kifejlesztve. Ezután kerül egy köröm sablon a körmödre, amivel a hosszt határozzátok meg. Lehet, normál méretű „S” vagy „M”, vagy extra hosszú is „L” vagy akár „XL” nagyságú. Akinek még nem volt soha műkörme, annak mindenképpen meg kell szoknia a műköröm hosszát és viselését, ezért mindenképpen a normál méretet kell felépíteni a legelső alkalommal. Hiszen, akár a mosogatás, vagy a gépelés is az elején gondot okozhat a számodra.

 

Zselés műkörömnél az anyag felvitele után a körmöket speciális UV lámpába teszik, ahol a zselé megköt, vagyis megszilárdul. Ma már számtalan zselé szín létezik, így kérhetsz egy színűt vagy francia változatot is. A kész körmöt még egy fényes zselével fedik le, ami még tartósabbá teszi a körmöket.

 

Műköröm formája ma már számtalan változatát elkészítheted, lehet hosszú és hegyes, vagyis stiletto, hagyományos kocka, vagy mandula. Lehet egész különleges is cső vagy háztető formájú. Napjainkban már az sem kizárt, hogy csak egy-egy körmödre más formát kérsz – pl. gyűrűsujjadra.

 

Műköröm díszítése, lehet egyben egyszerű és nagyszerű. Hiszen, nem kell ahhoz mind a 10 ujjat kidíszíteni, hogy egyedi körmünk legyen. Össze lehet állítani olyan színkombinációt, amivel egyedi körmöket tudsz magadnak alkotni. Például a francia színkombinációban választhatod az alap rózsaszínt, viszont csillámos véggel teljesen vidám szín összeállítást kaphatsz. A fantázia rád és a műkörmösre van bízva, hiszen ez is egy művészet.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 30/5035981

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Lisbellow healthy store
Telefon
Szolgáltatás helye
1066 Budapest, Izabella utca 29
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére