Mai­Kupon

Kategóriák

Tartós szép szemek. Tartós szemhéj tetoválás -alsó vagy felső, korrekció nélkül: 15 000 Ft helyett 4 990 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A sminktetoválás előnyei: időt spórolsz, pénzt takarítasz meg, a szemhéj tetoválás által a szemed hangsúlyosabbá tehető, a saját természetes adottságaid jobban kiemelhetőek. Különösen azoknak ajánlott, akik: ébredéskor már kifogástalan sminket szeretnének, fárasztónak találják a sminkjük elkészítését, nem látnak elég jól, hogy sminkeljék magukat, sportolnak (úszás, futás, biciklizés, aerobic), a szokásos smink-anyagokra allergiásak.A tetoválásról:

A tetoválás időtartama: 1 óra.

A tetoválás vékony kontúrra vonatkozik.

A szolgáltató használ érzéstelenitést,  nem fáj, kicsit kellemetlen a tetko.

Tartós: 2 - 3 évig tart.


Már az ébredésénél tökéletes sminket akarsz? Mindezt évekre? Akkor a sminktetoválást Neked ajánljuk! Profi szintű eljárás, amelynek során már egy beavatkozás során elérhető a legszebb vonalvezetésű, művészi rajzolatú kozmetikai tetoválás. Így ébredés után is tökéletes lehet a sminked! Az eredmény gyönyörű, egyenletes, tartós és költséghatékony!


Egy sminktetoválásnál nem kell attól tartani, hogy elkenődik a reggel gondosan megrajzolt szemöldök ív. Sorolhatnánk megannyi hétköznapi helyzetet, melyben a hagyományos smink veszélyben van, de a sminktetoválás állja a sarat. Az általunk használt festékek, az EU-ban forgalomban lévő hasonló termékek közül, az egyik legmagasabb minősítést kapták. A sminktetováló gép az Egészségügyi Hatóság által legjobbnak minősített tűkészlettel dolgozik. A tetoválást minden esetben steril tűvel végezzük, és mindvégig gumikesztyűben dolgozunk.Szemhéjtetoválás

A szemhéjtetováláshoz leginkább a fekete színt használjuk,de igény szerint a barna árnyalatait is elkészítjük. A szemhéjtetoválás színét,  a szem és a szemöldök színéhez igazítjuk. A sminktetoválás elkészítése  1 órán át tart. Érdemes tudni, hogy rendszeres tartós szempilla festés esetén a sminktetoválás gyorsabban halványodik, mint az arc bármely más területén.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. augusztus 22-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 70/6749889

H-P: 8-20

SZ:8-14

Ha lemondás van akkor 24 órával előtte jelezni.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szőke Anett
Cég
Mariann Szépségszalon
Telefon
Szolgáltatás helye
1011 Budapest, Fő utca 67
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére