Mai­Kupon

Tartósan szép, ápolt körmöket szeretne műköröm nélkül? Ajándékozza meg magát az Ünnepekre ! Gél-lakkozás minőségi lakkal 4.500 Ft helyett 1.300 Ft !

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A gél-lakk napjainkban az egyik legdivatosabb eljárás. Nemcsak azért mert egyszerű és gyors eljárásról van szó, hanem mert minden nő tartósan szép körmökre vágyik.Ahhoz, hogy a gél-lakkozás valóban tartós legyen, szükség van a körmök megfelelő és professzionális előkészítésére és minőségi alapanyagokra.

Ebben az akcióban most bárki kipróbálhatja kedvező áron, és mindenki ajándékba kapja hozzá a gyűrűsujj díszítését is.

Komoly kutató-fejlesztő munka eredményeképp itt a jövő színes hibrid anyaga a Gél lakk (zselés lakk, lakkzselé), amely a színes zselék tartósságát nyújtja a lakkozás könnyedségével! Használd saját körömre lakk helyett körömerősítő bevonatként. A zselés lakk 100%-ban szárazra köt, nincs sérülés, karcolódás, mint a hagyományos lakkoknál. Pár perc alatt leoldható (Acryl Remover-rel). Műkörömre pedig zseléként is használhatod. A lakkzselé 24 színe dupla fényvédelemmel ellátott ezüstözött lakkos-üvegbe zárva, új, lapított komfort ecsetes ergonomikus kupakkal kapható. A lapított ecsettel pontosabban, egyenletesebben lehet dolgozni az anyaggal, mert jobban ráfekszik a körömre.. A Gél lakk színei megemelt pigment-tartalommal készülnek, így legtöbbjük 1 rétegben is jól fed.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. január 19-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 

Bejelentkezés szükséges!

 

Vida Nikolett: 30/607-6560

 

Cím: 1067 Budapest  Eötvös u. 20.

 

Saját részre 1, ajándékba 1 kupon vásárolható az ajándékozott nevére!

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Vida Nikolett
Telefon
Szolgáltatás helye
1067 Budapest, Eötvös u. 20.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére