Mai­Kupon

Tartósan szép körmök : Gél lakkozás + gyűrűs ujjra díszítés kővel: 2 600 Ft helyett csak 1 290 Ft-ért. AJÁNDÉKNAK IS SZÉP.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ismerős az érzés mikor készen vagy egy lakkozással és még több 10 percig nem mersz kényelmesen hozzányúlni semmihez, hogy ne tegyen kárt szép körmeiben? Majd ebben a vesződséges végeredményben mindössze 1-2 napot gyönyörködhetsz, aztán kezd is leperegni a hagyományos lakk a körmödről? ENNEK VÉGE! ITT A GÉL LAKK melynek alkalmazása során új dimenzió nyílik a körömápolásban.Szerintem mindenkinek ismerős az érzés, mikor készen van egy lakkozással, és még több 10 percig nem mer kényelmesen hozzányúlni semmihez, hogy ne tegyen kárt szép körmeiben. Majd ebben a vesződséges végeredményben mindössze 1-2 napot gyönyörködhet, aztán kezd is leperegni a hagyományos lakk a körömről. ENNEK VÉGE! ITT A GÉL LAKK melynek alkalmazása során új dimenzió nyílik a körömápolásban. Percek alatt felhordható a zselé lakk, ami UV lámpa alatt megköt, így nem kell félni, hogy a szép végeredménybe belenyúlunk, maszatos lesz, vagy beleragad a ruhánk bolyha. Mindezek mellett akár 4 hétig ugyanolyan szépen fest a körmön, mintha tegnap csináltattad volna, ellenállva a külső hatásoknak, háztartási vegyszereknek.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

telefonos bejelentkezés szükséges:  20  2595848

H-Sz: 8-20

 
CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Zselé Szépítő Szalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1145 Budapest, Szugló utca 61-63
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére