Mai­Kupon

Tartósan szép körmök! Természetesen szép körmök, károsodás nélkül. Méhviaszos Japán manikűr kezelés a Morgana P. Szalonban a belvárosban. 2 500 Ft helyett csak 950 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A Japán manikűr visszaadja a köröm természetes fényét. Egészen egyedi, a körömlemez  méhviaszos  ápolása.

Különleges eljárással propoliszt jutattunk a körömlemez közé, így ápoljuk a töredezésre  hajlamos  körmöket.

Most alapmanikűrrel együtt!

A kezelés körülbelül félórát vesz igénybe.Ki ne szeretné, hogy kezei ápoltak legyenek? 

A mostani kuponnal csodásan széppé varázsolhatod kezeidet a Morgana P Szépségszalonban, Bojtos Andreánál. Ha a körmünk töredezik, akkor remek módszer a gyógyítására a japán manikűr, ami természetes módon teszi erősebbé, sőt fényesebbé a körmeinket. A japán manikűr a természetes megoldása a köröm problémáira. A japán arisztokráciától átvett kezelés, amelynek során természetes méhviaszt juttatok a köröm rostjai közé, majd ezt az anyagot egy speciális por segítségével a körömbe zárom és tartós, akár 2 hétig is tartó fényt adok neki.

 

A kezelést alapmanikűrrel kezedem, majd ezután következik a japánmanikűr, melynek eredményeként a köröm egészségesebb és erősebb, a körömágy színe egészséges rózsaszín lesz. 2-3 hetente kell ismételt kezelést végezni, amely csak az előző kezelés óta nőtt körömfelületet érinti, majd a teljes körömfelület újra tartós fényt kap. Gyenge, töredező körmök esetén, csodálatos eredmény érhető el.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. június 12-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kezelés igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges : 06 20/2483137 Bojtos Andrea

A szalon nyitvatartása hétköznaponként 08.00 - 20.00, szombaton bejelentkezés szerint 08.00-14.00 
A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Morgana Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Podmaniczky utca 6.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére