Mai­Kupon

Tartsd magad formában és tégy te is az egészségedért 10 alkalmas vibrációs tréning segítségével a Keleti Pályaudvarnál, most 83% kedvezménnyel csak 2500 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Soha nem volt még ilyen könnyű! Rázd magad formába a Keleti Pályaudvarnál 10 alkalmas vibrációs tréning segítségével! Ismerd meg a mozgás új dimenzióját! A vibrációs tréning egy rendkivül hatékony edzésforma, mely kíméletes és hatékony is egyben. Alakformáló, méregtelenítő és cellulitisz-csökkentő kezelés egyben, most 10 alkalommal csak 2500 Ft-ért! A vibrációs tréning karban tartja a kondit és kordában tartja a testsúlyodat! Próbáld ki a vibrációs tréninget, ami az alakformálás, az izomerősítés és a méregtelenítés egészen új élményét nyújtja számodra! Ez a módszer egyszerre formálja az alakot, fokozza az ízületek hajlékonyságát, növeli az izomerőt, valamint erősíti a kardiovaszkuláris rendszert. 

És ha ez még nem lenne elég, hatásos a lazításban és a relaxálásban is, ráadásul csökkenti a narancsbőrt is. Egyetlen másodperc alatt akár 10-60 izom-összehúzódás is elérhető, melyet tudatosan, edzőtermi körülmények között lehetetlen lenne megvalósítani.

A módszer lényege, hogy a vibrációs tréner segíti az izmok reflexív összehúzódását ezáltal edzi, erősíti azokat. Más szóval: a vibrációk miatt az izom reflexíven ellenfeszül, intenzív ellenhatást fejt ki. Eközben testünk kimozdul egyensúlyából, így korrigálnunk kell, melynek során olyan kis izomcsoportok kapcsolódnak be a munkába, melyek egy földön végzett gyakorlatnál nem aktiválódnak, mivel abban az esetben stabilan állunk.

Fontos információ, hogy a vibrációs tréning során használt Fleurent típusú gépek ugyanazon az elven működnek, mint a Flabelos gépek! A vibrációs gép egy mozgásterápiás és alakformáló készülék. Az alakformálás mellett több betegség kezelésére és karbantartására is alkalmazható készülék. Mivel kíméletes a testhez, az idősebb korosztály is nyugodtan használhatja. Egyik legnagyobb előnye a vibrációs tréningnek, hogy a 10 perces mozgás során nem kell levetkőzni, saját ruhában is könnyedén elvégezhetőek a különböző mozgásformák.

Különleges kiképzésének és működésének köszönhetően 10 perc alatt a vibrációs tréning segítségével körülbelül 45-50 percnyi klasszikus, edzőtermi munkát végezhető el, különösebb megerőltetés nélkül!

Tudtad, hogy nemcsak alakformálásra tökéletes, hanem ez a fajta mozgás hasznos az egészségmegőrzés szempontjából is? Fejleszti a mozgáskoordinációt és az egyensúlyozó képességet, így az időskorúak elesése és az ebből adódó csonttörés kockázata is csökken.  Fokozza az ízületek hajlékonyságát, növeli az izomerőt. A kis izomcsoportokat és a mély izmokat is megmozgatja. A vibrációs tréning során a helyzetmegtartó reflexek lépnek működésbe lépnek melynek hatására jelentős izommunka lép fel, de az ízületeket és a szívet ugyanakkor nem terheli meg. Mindez az izommunka az akaratunktól függetlenül következik be, és olyan gyorsan történik, hogy egyetlen másodperc alatt akár 10-60 izom-összehúzódás is elérhető, melyet tudatosan, edzőtermi körülmények között lehetetlen lenne megvalósítani.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A szolgáltatás előzetes időpont egyeztetés után vehető igénybe! 

Bejelentkezés az alábbi telefonszámon: +36/70-524-2311.

Pontps cím ahhol a szolgáltatást igénybe lehet venni: 1077. Budapest. Baross tér 16. Fszt. /5. 

Pár lépésre a Keleti pályaudvartól! Tömegközlekedéssel és személygépjárművel is kiválóan megközelíthető! 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Vegas Pacific Kft. / Anasztázia Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1077 Budapest, Baross tér 16. Fszt. /5.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére