Mai­Kupon

Tavasz = új frizura! Hajmosás, fejmasszázs, vágás, szárítás a belvárosban: 3 200 Ft helyett 1 200 Ft -ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Egy jó hajvágás az alapja minden frizurakészítésnek. Ha nincs jól levágva a hajad, akkor minden hiába. A jó fodrásznak tudnia kell, hogy adott arcformához milyen frizurát alakítson ki, és ennek megfelelően vágja le a hajat. Ráadásul ezzel az ajánlattal a hajszárítás hajvágás is jár.

A fodrász magas szintű szolgáltatást nyújt a hajvágás, és a hajápolás eljárásaiban. A szalonban professzionális termékeket használ, amely átfogó termékskálájával segítséget nyújt a számodra a legtökéletesebb frizurához.

Légy trendi! Ezzel a hihetetlen akcióval a belvárosban tudsz megszépülni, megújulni. Unod a látványt, mikor belenézel a tükörbe? Akkor ajánlatunk pont jókor jön, hiszen ha meg szeretnél újulni, egy új frizura csodákat művelhet, és az önbizalmadat is jólesően megemeli.

Egész napos, hosszú nyitva tartás és a fodrászoknak köszönhetően rugalmas időbeosztásban tudnak fogadni, mindezt  a Nyugati tér közelében.

Vegyél több kupont-légy előrelátó!

Ajándékba is adható ez a kupon! 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos időpont egyeztetés szükséges:70 / 6322154 - Orsolya

H-Sz: 8-19 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Gengeliczki Orsolya
Cég
Wady Rum 2. Szalon
Telefon
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Weiner Leó utca 15
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére